Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc jogosan...

Gyurcsány Ferenc jogosan lövetett 2006-ban a tömegbe?

Figyelt kérdés

Én még gyerek voltam akkor, nem áll össze nagyon a kép. Amit én tudok az az, hogy a mai napig szemkilövetőként hivatkoznak rá egyesek, és 2006-ban ott egy randalírozó, autókat felgyújtó, székházat ostromló tömeg volt. Most tegyük félre, hogy igazuk volt-e vagy sem, mert komoly rendbontás történt, és ez ellen szerintem a rendőrségnek fel kellett lépnie, a gumilövedék pedig azért mégsem éles lőszer, tehát a legjobb választás... és nem is lőttek agyon senkit.

Szóval a rend visszaállítása miatt mindez nem volt jogos?

2021. máj. 2. 05:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%
Természetesen, hiszen akkor ő volt az uralkodó.
2021. máj. 2. 08:57
 12/19 anonim ***** válasza:
24%

#8 "Hasonló helyzetben Orbán mit tenne szerintetek? Ha a felháborodott, reményvesztett, ellehetetlenített "csőcselék" megrohamozná a várat?"

Láthattuk hogy mit tett Orbán, vagyis a rendőrség Orbán alatt ilyen esetben, tehát nem kell hazudoznod erről.

Semmi olyat nem tettek ami még csak hasonló is lehetett volna gyurcsány rendőrségének brutalitásához.

Szedtek le tüntizőt a Sándor palota tetejéről úgy, hogy még csak bibis sem lett a térdén - holott az egy kiemelten védendő épület, a köztársasági elnök rezidencája és mint ilyen a behatolókra lőhetett volna törvény szerint az őrség ha a felszólításukra nem engedelmeskedik.

Ugyanígy távolítottak el erőszakosan betörő és rongáló csőcseléket a fidesz székházából a rendőrök, szépen kikísérték őket.

Vagy ott van FeGyőr füstbombát "ejtő" eseménye, amikor a Parlament épületét támadták meg a csőcselékkel. Rendőrt támadtak meg és mi lett a következménye? FeGyőr Bandi 2 évvel később egy szimpla tárgyaláson mesélgethette hogy ő bizony nem is dobálta meg a rendőröket azzal a füstgránáttal csak ejtette két sorfal közé.

Szánalmasok vagyok ahogy erőlködtök az ostoba hazugságaitokkal.

2021. máj. 2. 10:12
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező

Az eseményekről - mert 2 teljesen különálló és eltérő eseményről van szó - minden oldalról készültek már jegyzőkönyvek, vizsgálatok.

Amit a bíróság is tényszerűen megerősített, hogy jogtalan volt az akkori fegyverhasználata a rendőrségnek az október 23-i eseményeken. maga a rendőrfőkapitány is elismerte ezt még a következő napokban az esemény után azzal, hogy nyíltan, riporternek válaszolva, videófelvételen láthatóan LETAGADTA hogy a rendőrök viperát használtak volna, vagy gumilövedékkel lőttek volna emberekre fejmagasságban. Mert ő is nagyon jól tudta hogy amit tettek az törvénytelen volt.

2021. máj. 2. 10:15
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
A baloldal szerint igen, a jobboldal szerint nem.
2021. máj. 2. 13:30
 15/19 A kérdező kommentje:
6: azért egy BLM csőcseléknél szerintem jogos. Kár, hogy USÁ-ban, a fegyverek hazájában éppen ez nem divat.
2021. máj. 2. 15:02
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
#15 Na jó, de azok nem tüntetők voltak, hanem bűnözők.
2021. máj. 2. 17:58
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
Fogalmazunk úgy, hogy volt benne igazság. Mármint hogy részben jogos volt!
2021. máj. 3. 10:09
 18/19 A kérdező kommentje:
jól van fejezzétek már be
2021. máj. 3. 14:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem lövetett, 56 ban mié lőttek?
2023. febr. 25. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!