Melyik pártra fogtok szavazni és miért?
Mert nem úgy gondoljuk mint te.
Mszp szerintem egyébként nem sokat zavar.
Jobbik,Dk,Momentum erősebb már nála szóval sztem lassan vége.
Én észreveszem hogy hazudnak és hogy rosszul kezelik a járványhelyzetet. De a legtöbb ország nem kezelte jól.
Én csak azért fogok a fideszre szavazni, mert nekem fontos az, hogy ne legyen tele az ország migránsokkal. És őket minden baloldali párt beengedné. A többi jobboldali pedig túl konzervatív szerintem.
Nem kell ezt magyarázni. Én nem akarlak meggyőzni. Ha te úgy gondolod, szavazz a fideszre.
Azért ha csak a migránsok miatt szavaznál Több tízezer rájuk két dolgot ajánlanék a figyelmedbe.
1. Több tízezer migránst engedett be a fidesz a Rogán-kötvényes konstrukcióban pénzért, ami után még kamatot is kell fizetnünk.
2. Az őcsényi cirkusz után maga Orbán vallotta be, hogy hazudoznak a migránsokról.
Fideszre.
Miért? Elegem van a hazudozó baloldalból, amely politikai tőkét akar kovácsolni a járványból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!