Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek a kirekesztés ha egyik...

Minek a kirekesztés ha egyik oltott megfertőzheti a másikat?

Figyelt kérdés
Minek nevezik védettségi kártyának ha nem ad védettséget?
2021. máj. 1. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
21%

"Akik oltás nélkül kapták/,kapják a vîrust el azok 95 százaléka sem kerül(t) kòrházba,tehát az az oltás meletti érvelés,hogy az oltás megvéd a kòrházba kerüléstól elég gyenge lábakon áll."

Szeretem amikor a mezei proli mindenkinél okosabbnak gondolja magát és nem fél ezt fennhangon hirdetni.

Egyrészt ez a szám hasraütésszerűen született, hacsak nincs rá valami hiteles, nem konteós forrásod.

Másrészt ha netán igaz lenne (forrást továbbra is várok!), szerint 5% nem ijesztő? Te mennyire vagy dilettáns ehhez? Ha egy közepesen tömött villamoson utazva utólag szólnak, hogy mind megfertőződtetek egy ismeretlen vírussal és az egyik utas már az intenzíven fekszik, te nem fosnád össze magad? Spoiler alert: dehogynem, csak a lezárások miatti, egy éve tartó nyafikád miatt elfelejtetted ezt.

2021. máj. 2. 02:19
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
11-es: Egyrészt nem vagyok mezei proli. Masreszröl epdig utanna nézhetsz az 5% stimmel, de az is kirészletztem, hogy az azon betgek száma, akik bármiylen okbol korhazba kerültek,de pozitívan teszteltek, az nem azonos azokkal akik valoban a koronavirus maitt kerültek korhazba.
2021. máj. 2. 03:30
 13/13 anonim ***** válasza:
"Ha egy közepesen tömött villamoson utazva utólag szólnak, hogy mind megfertőződtetek egy ismeretlen vírussal és az egyik utas már az intenzíven fekszik, te nem fosnád össze magad? " nem
2021. máj. 2. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!