Hogy lesz bevezetve? Védettségi
Most kezdik majd a 16-17 éveseket oltani, ők is kapnak kártyát? Utána jönnek a többiek?
Tehát a kérdés, adott egy X éves, ősztől lehet az iskola is kérni fogja a certificate-et, vagy odáig nem jutunk el?
Nem tudom azokat is minek oltják.
Akkora egy kamu ez az egész, hogy az eszem megáll.
Ősszel az iskola semmilyen certificatet nem fog kérni, mivel addigra jön az újabb hullám a vakcinarezisztens mutánsok miatt.
Ergó oltatni is felesleges magadat.
Én sem értem,hogy a 16-18 évesekkel mi a bánatot akarnak kezdeni.
Fèlreraktàk neki a Pfizer szàllítmànyt,holott lehet,több vevő lenne rá az idősebb korosztályban.
A 18 èv alattiakra a legkevésbé veszélyes ez a járvány. Az még oké lenne,ha beteg gyerekeket oltanának,még meg is érteném,de a többieket...
Mèg leszögezték,hogy 18 év alattiaktól védettsègit sem kérnek.
Na szóval,nem értem. Legalább ezt a korosztályt hagyják ki a cirkuszból.
Eszem megáll.
Azért nem olyan bonyolult a dolog hogy kicsi ésszel ne lehetne felfogni. Megpróbálok segíteni, hátha sikerül.
Kérdező
JÁRVÁNY VAN! Ez eddig remélem érthető, mert 1 éve vagyunk benne.
A járványban KORLÁTOZÁSOK VANNAK, mert csökkenteni kell annak esélyét hogy megfertőződjenek az emberek.
Erre a járványra NINCSEN GYÓGYSZER, ergo vagy szerencséd van ha megfertőződsz és nem halsz bele, vagy nincs szerencséd és súlyosan megbetegedsz, meghalsz. Többen vannak a szerencsések de ez nem vigasztalja az olyanokat, mint én, akinek családtagját vitte el a járvány, hogy a többiek életben maradtak. A járvány megfékezésére a VÉDŐOLTÁS maradt.
A korlátozásokat addig kellene fenntartani amíg a járvány veszélyezteti az embereket. Nem tudni ez meddig tartana. EZÉRT legalább azokat aki már védettek, mert kaptak védőoltást és sokkal kisebb rájuk nézve a járvány veszélyessége - legalább őket mentesíteni szeretnék a korlátozások alól. EZÉRT van a védettségi kártya, hogy ne kelljen mindennek zárva lennie még akár hónapokig.
Mivel a fiatalok is szeretnének menni strandra, moziba, egyéb szórakozóhelyekre, de ők éppen úgy veszélyben lennének a járvány miatt, ezért nekik is lehetővé teszik, hogy ha akarják akkor beoltathassák magukat.
A 16-18 évesek oltása egy LEHETŐSÉG amivel vagy él valaki vagy nem. Pont.
Amúgy beteg gyereket NEM OLTANAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!