Hol találok arról hivatalos infót, hogy az védettségi igazolvány helyett el kell fogadni az oltást igazoló lapot?
Figyelt kérdés
Természetesen csak addig amíg a kártya megérkezik2021. ápr. 30. 10:55
1/8 anonim válasza:
Én erről még nem hallottam, hogy így lenne, persze lehet, hogy csak nem vagyok elég tájékozott.
Szerintem, ha így lesz, erről hivatalos írásos infót majd a Magyar Közlönyben találsz, amiben a nyitásról és igazolvány adta előnyökről is írnak majd 4 millió beoltott után.
2/8 anonim válasza:
Sehol, mert azt nem fogadják el helyette.
Csak a védettségi igazolvány van nevesítve.
3/8 anonim válasza:
Nem fogadják el helyette. De még a védettségi igazolványt is kicsit korai elfogadni, ugyanis teljes védettség csak a második oltás után két héttel alakul ki.
5/8 anonim válasza:
Van oltást igazoló lap. Csütörtökön mutatta egy ismerősöm, aki beadatta aznap. Azt nem tudom elfogadják-e, de 100% hogy létezik.
6/8 anonim válasza:
Igen, bocsi, első vagyok és félreérthetően írtam, oltást igazoló lap van, mindenki kap olyat, arról nem hallottam, hogy lenne, hogy elfogadják azt is a védettségi igazolvány megérkeztéig. :)
7/8 anonim válasza:
Ne hivjatok már azt a szrt vedettsegi igazolvanynak!
Ez megint egy agymosás!
8/8 anonim válasza:
Utolsó, ez a hivatalos neve. Az, hogy ki mennyire hiszi el, hogy a neve valóban az igazat állítja már más kérdés. De nehogy már azon problémázz, hogy valaki a hivatalos nevét hív egy iratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!