Az egyetemi évek alatt miért pont Szájer volt az Orbán szobatársa???
Figyelt kérdés
Melyik választotta melyiket?2021. máj. 1. 13:14
11/27 anonim válasza:
Orbinak mindegy volt szerintem. Akkor is, most is.😈
12/27 A kérdező kommentje:
Én kapásból dobtam egy hátast, mert erről nem harsogott a sajtó!
Ekkora kétszínűséget amit ezek itt a háttérben művelnek...!
Engem nem zavar a Szájer mássága, de az igen, hogy Orbánnak volt képe anno
a Parlamentben Vonát kétértelmű baromságokkal vádolni, miközben ő is melegágyból jött...
2021. máj. 2. 10:18
13/27 anonim válasza:
#13 Igazad van Kérdező, ez a leggusztustalanabb az egészben. Amúgy ha emlékeztek a Fidesz egy kifejezetten szabadelvű, akkori mércével kifejezetten liberális nézeteket valló pártként indult. Az egyén szabadságába belefértek az efféle szexuális elhajlások is. Aztán az elvhű Fodor Gáborék inkább az SzDSz berkein belül folytatták amikor a Fidesz ráérzett arra hogy ebben a régivágású társadalomban nagyobbat lehet szakítani egy keresztény konzervatív imidzzsel. Be is jött a számításuk. Előbb-utóbb persze lehull a lepel, és az álarc mögül előkerül a kőkemény valóság. Összerakva a képet elég egyértelműnek tűnik minden történés így utólag. Egyetlen személy belső harcaiból így lesz egy ország tragédiája.
14/27 anonim válasza:
Szerintem is annyira hatalmas libsi volt az egész bibó bagázs, hogy az a minimum, hogy a homoszexet is kipróbálták a fű és miegymás mellett csak úgy a szabadelvűség jegyében.
15/27 anonim válasza:
Hát ugye arra gondolsz kérdező, lehetséges én már borkai, kaletam szájer für tamás vak komondoros képviselő , pócs ........ már nem lepődök meg semmin se.
16/27 anonim válasza:
Akkoriban NEM VOLT VÁLASZTÁS.
Valószínűleg a SZájer jött az Orbán után a névsorban.
17/27 anonim válasza:
Szerinted. Ha voltál kolis tudod hogy a hombárok mindig egy szobába kerültek
20/27 anonim válasza:
19 Nem igaz.
Abban az időben az irodában az adminisztrátorok írták a szobaelosztást.
Azonos szakon belül névsorrendben, külön lányoknak, fiúknak.
Még házaspároknak is külön kérvény, macera volt az egy szobába "kerülés", az elosztás. Keresni kellett valakit, aki hajlandó volt cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!