Az oltásellenes fidesz miért gyűlöli a magyarokat?
Tegnap kiderült, hogy a magyarok nagyon szeretnének végre oltakozni. Erre a magyargyűlölő kormány elajándékozza a vakcinákat külföldre:
Nem kéne végre olyan vezetés az országnak, amelyik komolyan vehető?
#71!
Megint csak hazudozásra, mellébeszélésre telik tőled!
Nem okoz problémát bemásolni a kérdésemet, csak semmi értelme sincs. Már többször reagáltál a 30-as hozzászólásomra, tehát tudod miről van szó. Csak éppen mindig mellébeszélsz és sosem a kérdésre válaszolsz.
Feltettem egy másik kérdést:
"De felteszek egy egyszerűbb kérdést: Te csak játszod a hülyét?"
Erre válaszoltad a következőt:
"nem tudok színészkedni."
Nem én mondtam, hogy hülye vagy, hanem te! Ezt is bevállaltad, hogy ne kelljen válaszolnod. (Szerintem nem hülye vagy, csak takonygerincű.)
"...az egy fideszes zseninek meghaladja a képességeit..."
Ha valaki nem úgy pattog, ahogy te elképzeled, abból nem következik az, hogy képésségei miatt nem teszik azt. Azért nem teszem, mert tudom, hogy ezzel csak terelni akarod a témát, hiszen a Napnál is világosabb, hogy mit kérdeztem.
#72 te alanyi jogon tudod, hogy hülye vagyok, ráadásul én is bevallottam.
Tedd fel a kérdésed újra! Ha megfelel a kérdés kritériumainak válaszolok rá. Ha bem, akkor szóról szóra rámutatok, hogy mi a baj vele és miért nem kérdés. De tudod mit? Miután ezt megtettem úgy is válaszolni fogok a nem-kérdésedre. Írd ide le újra!
#73!
Leírtam, hogy miért nem írom le újra.
Te meg ismét azon rugózol, hogy írjam le. :)
Nem sikerült felfogni, hogy addig nem vagy komolyan vehető, ameddig nem válaszolsz?
Tudod, melyik hsz-ról vab szó. Le is írtam a számát.
Nem sikerült megtalálni?
"Ha bem, akkor szóról szóra rámutatok, hogy mi a baj vele és miért nem kérdés."
Nem mellébeszélést és hazudozást várok, hanem választ.
#75!
Nem írtad le, hogy miért nem kérdes, mert egy teljesen egyértelmű kérdés.
Nem írtad le, hogy miért nem kérdes, hanem mellébeszélsz.
"Adtam lehetőséget, hogy a hibádat javítsd. "
Micsoda nagylelkűség! :D
Csak az a gond, nincs mit javítani.
Te terelsz, hiszen még mindig nem válaszoltál a kérdésre.
Onnantól kezdve meddő a diskurzus, hogy feltettem egy kérdést és te nem válaszolsz rá, nem mindenféle kifogást gyártasz.
#77!
Miért, hogy arra se válaszoljál? :D
#78 na végre felteszed a kérdésedet. És íme a válasz: minden kérdésre válaszolok amit feltesznek.
Ugye nem is volt olyan nehéz. Remélem most elégedett vagy.
#79!
Hazudsz! Két napja terelsz és nem vagy hajlandó válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!