Az oltásellenes fidesz miért gyűlöli a magyarokat?
Tegnap kiderült, hogy a magyarok nagyon szeretnének végre oltakozni. Erre a magyargyűlölő kormány elajándékozza a vakcinákat külföldre:
Nem kéne végre olyan vezetés az országnak, amelyik komolyan vehető?
#53 Igazad van, megnéztem a korfás statisztikát, és valószínűleg tényleg csak becslés. A másik linken levő statban már benne van március 1-ig (9. hét) az adat. Az összesen 22 966fő. Ha a 13. héten, vagyis egy hónappal később 42 000? Most akkor jól értem, hogy 4 hét alatt 19000 ember halt meg? Az is k.va sok! Jézusom...
És még mindig vannak, akik úgy gondolják, hogy kamu az egész :-(
Komolyan azon hisztiznek, hogy mikor mehetnek romkocsmázni?
Igaza lesz a Zachernak, lesz itt még buli...
#59 most akkor ki a hülye? Nem arról volt szó, hogy nem kell velem foglalkoznod?
Többször válaszoltam a kérdésedre, de ha kell megink: nem imádom
#62!
Nem ez volt a kérdés. Teljesen nyilvánvaló.
62!
Az is nyilvánvaló, hogy imádod Fletót.
Ő képes arra, amire te: Már a kérdésed is hazugság.
#66!
Mert a kérdésre még mindig nem válaszoltál.
Igen, a márciusi hónapban elég sokan haltak meg, talán a legmagasabb amit láttam valamelyik héten 4000.
Majd holnap belinkelem, hogy hol van fent minden orszagra lebontva, telorol nem talalom.
Szerintem ezert is becsuli ilyen kevésre a korfás statisztika a lakosságot 2021 végére, mert a legutolso hét amiről infoja van azon nagyon magas a halálozás, és az év maradék részére ezzel szamol.
#67 tudod mit? Tedd fel újra a kérdést. De ne maszatolj, csak és kizárólag a kérdésed szerepeljen a következő hozzászólásodban. Ámde, ne legyen a kérdésben feltételezés, sem hipotetikus állítás.
Várom a kérdésedet. És nagyon remélem, hogy utána te is válaszolsz az enyémre.
# 69!
Te maszatolsz!
Idéztelek, majd írtam egyetlen egy kérdőmondatot.
Átlagos képességű, alsó tagozatos általános iskolás megérti.
Rajtad kívül valószínűleg mindenki értette a kérdést.
Még magadat is lehülyézted, hogy elkerüld a válaszadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!