Kijárási korlátozás vagy kijárási tilalom van? 2021. 04. 30.
Nem kellene kiforgatni, amit írtam. Annyit írtam ugyanis, hogy korábban ezeket olvastam. Nem pedig azt, hogy az valami szent szó, amiket olvastam, vagy amik linkjét megadtam.
Amúgy vélhettem azt, hogy egy munkajogász nálam jobban tudja. Mégiscsak jogász.
A kötözködést most is feleslegesnek tartom, ugyanis végig pusztán érdeklődtem.
Az egyik hozzászóló (#6. hsz.) írta korábban a szájkosár használatát - feltételeztem, hogy az szarkazmus és a maszkra célzott. Ezt annak a hozzászólónak írom, aki a maszkhasználat szóba hozásával kapcsolatban fejezte ki értetlenségét.
Persze, ezt sem tudom, hogy az a hozzászóló valóban a maszkra célzott-e vagy egyébre, csak próbáltam elvonatkoztatni.
És nem az a probléma, hogy emberek megpróbálnak válaszolni, hanem az, ha rólam azt írja valaki (ahogyan az egyik kommentelő tette), hogy én akarok kavarni - mivel ez rágalom.
Talán az eddigi hozzászólásaimból, aki akarta, annyit megértett, hogy egyszerűen kérdeztem, saját magam képbe hozása végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!