Tekintettel a jövő évi választásokra, meddig maradhat érvényben az oltottak-oltatlanok megkülönböztetése komolyabb szavazatvesztés kockázata nélkül?
Oltatlanok nem szavazhatnak! :) hiszen nem mehetnek be zart terbe.
Kik az oltatlanok? :) hat persze, hogy az ellenzekiek.
Szoval a Fidesznek csak jo, ha sok ellenzeki tovabbra is ellenkezik :)
Tudom,de nem tudni hogy mennyi embert tudnak még rávenni hogy oltassa be magát.Mar olvastam olyat is hogy kb az 70% az pld jelentős szám, akkor már akár nyárra mondhatja hogy jó menjen ki merre lát , innentől nem számít az igazolás se csak tejeljen mindenki a magyar tenger partján vagy ahová engedik oltás nélkül.
Minden esetre hányás az a zsarolás amivel rákényszeríti az embereket az oltásra, remélem választásokkor ez mindenkinek eszébe jut.
NA ezt a forgatókönyvet szívesen megnézném, hogy működne a gyakorlatban! Már most készítem a popkornt meg a kólát.
Ne viccelj, lassan elérjük a 4 millió oltottat.
Érted mit jelent ez? Minden második(!) magyar be van oltva.
Nekem is hihetetlenül hangzik, de igaz. Az oltatlanok aránya egyre kisebb lesz.......
"Nem vagyok jövőbelátó de biztonsan Orbánra szavazok 2022 ben."
Akkor mégse lesz olyan csúfos a bukása ha lesz egy szavazata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!