Miért nincsenek szigorúbb szabályok a védettségi igazolvány nélkülieknek?
Mert valójában a kormány is tudja, hogy az oltottak is ugyanúgy megfertőződhetnek és tovább is adhatják. Az embereket viszont zsarolni kell bizonyos kedvezményekkel, különben nem lesz 60-70% átoltottság, mert a lőtéri kutya se menne cirka 6-8-12 havonta dupla oltásra, ha nincs belőle + előnye. Maximum az idősek, és esetleg pár fiatalabb. Már most is lassul a regisztráció üteme.
3 ismerősöm halt bele az oltásba. Nekem nem kell egyik kotyvalék sem. Se az előnyök, se a legális tömegnyomor. Csak a munkahelyek menjenek rendesen.
"3 ismerősöm halt bele az oltásba"
Az ilyen hozzászólásokról mindig a Gyalgogalopp jut eszembe.
Bedevir: Miből gondoljátok, hogy boszorkány?
Férfi 3: Engem gyíkká változtatott…
Bedevir: Gyíkká?
Férfi 3: De már elmúlt.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy Orbán Viktor mit fog tenni amikor már nem lesz több jelentkező mert azt kizártnak tartom, hogy minden egyes érintett magyar állampolgár jelentkezni fog az oltásra. Szerintem akkor ki fog belőle bújni az igazi véresszájú diktátor.
A fentieket állítom úgy, hogy én már egyszer be vagyok oltva (április 6. és a második oltás napja július 6. AstraZeneca)
"Több szórakoztató és kultúrális intézményről tudom, hogy nem fognak semmilyen igazolást kérni, mert nem tartják helyesnek a megkülönböztetést, plusz egy év kiesés után hülyék lennének bármilyen fizető vendéget elküldeni."
Ott a pont és ez tényleg így van, sok helyen a pincérek, kiszolgálók, munkatársak egyáltalán nem tervezik magukat beoltani. Továbbá sok helyen láttam, hogy ki fogják szolgálni az "oltatlanokat" is ugyanúgy. Egyszerűen annyira összedőlni látszik a gazdaság, hogx senki nem engedheti meg, hogy ez alapján szortírozgasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!