Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsenek szigorúbb...

Miért nincsenek szigorúbb szabályok a védettségi igazolvány nélkülieknek?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 28. 21:44
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
2%

A teszt csak azt érzékeltetné a vírustagadó barmokkal, hogy nagyon sok covid beteg napokon keresztül így kapkod levegőért a betegség miatt ami szerintük egy kis nátha.

2021. ápr. 28. 22:16
 12/57 anonim ***** válasza:
82%
Egy kis nátha miatt senki sem kapkod semmit.
2021. ápr. 28. 22:23
 13/57 anonim ***** válasza:
90%

11: És ami egy emberre igaz, az mindre igaz, ugye? Olyan elő sem fordulhat, hogy valakin tünetek nélkül átmegy akár többször is a vírus.

Egyébként én is csak azért javasoltam neked, hogy csináld meg amit elvársz, hogy átérezd mire is akarnál kényszeríteni többnyire egészséges embereket.

2021. ápr. 28. 22:31
 14/57 anonim ***** válasza:
12%

Azokról mit gondolsz akik ugyanazt mondták mint te és most virágot visznek a sírjukra mert mégsem jött be nekik ?

2021. ápr. 28. 22:41
 15/57 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem költözz ÉK-ba, ott elsznek neked is szigorú szabályok.
2021. ápr. 28. 22:47
 16/57 anonim ***** válasza:
12%
Mert Orbán fél az emberektől. Mert sajnos még mindig azok vannak többen, akik nem akarnak oltatni. MA kaptam pl. egy körlevelet egy sportedzőtől, hogy elvileg kéne kérnie védettségi igazolványt, de ő nem fog, de ne mondjuk el senkinek, mert akkor őt megbírságolják. Egyszer voltam nála, azt sem tudja ki vagyok, de ilyeneket ír egy körlevélben? Gondolkodtam, hogy továbbítom valakinek, csak nem tudom ki foglalkozik ezzel.
2021. ápr. 28. 23:03
 17/57 anonim ***** válasza:
94%

Na, a kis spicli.

Több szórakoztató és kultúrális intézményről tudom, hogy nem fognak semmilyen igazolást kérni, mert nem tartják helyesnek a megkülönböztetést, plusz egy év kiesés után hülyék lennének bármilyen fizető vendéget elküldeni.

2021. ápr. 28. 23:07
 18/57 anonim ***** válasza:
13%

"Egy kis nátha miatt senki sem kapkod semmit."

Egy náthába halt bele oylan sok ember? Másik kérdésnél már felhoztam, a tesóm elkapta és azóta se jött teljesen rendbe, pedig átesett rajta. Szánalmas hogy ennyi konteós van, aki elhiszi, hogy ez csak egy nátha. Én nem vagyok se vírusrettegő se oltásellenes, viszont itt a nép fejében is elég sok a baj, kell ide a korlátozás.

2021. ápr. 28. 23:27
 19/57 anonim ***** válasza:
3%

12-es

Ha egyik családtagod sírjára kell koszorút vinni,és akkor visszagondolsz a kis náthára,akkor is ezt fogod mondani??

Ne kelljen ezt átélned,nem kívánom neked.De azért,mert esetleg te nem betegszel meg a vírustól,vagy még nem kaptad el,az nem azt jelenti,hogy ez csak egy kis nátha!

2021. ápr. 29. 01:48
 20/57 anonim ***** válasza:
92%

Jajj! mindig ez van h ha majd lélegeztetőn leszel meg meghal a családtagod duma,nem ,nem hal meg minden családban valaki ,ez nem a világháború.

10millióból 26000! Kb.egy év alatt ez kb. két évnyi influenza halottnak felel meg.

Úgy adjátok elő mintha minden családban meghalt volna valaki pedig valójából többszázezer ember gyógyult ki belőle.

Saját magatokat hergelitek bele a hülyeségetekbe...

Tisztán felsőbbrendűnek képzelik magukat a maszkfétises oltásrajongó kovidimádók...Milyen jogon itélkeztek mások felett mi?Azt hiszitek h az oltással ti valami elit igazságosztók lettetek vagy mi?

Ugyanolyan büdöset csináltok reggel a wc- n mint bárki más!

Szálljatok magatokba különben ne csodálkozzatok ha valaki megunja a nyüszögéseteket és jól felképel titeket...

2021. ápr. 29. 07:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!