Ha valaki politikus akar lenni, mit érdemes tanulnia ? Mit tud a legtöbbet gyakorlatban hasznosítani ?
Figyelt kérdés
most az e) választékot (a hazudozást, gerinctelenséget és a jó kapcsolatokat) mellőzzük....2021. ápr. 28. 18:23
21/24 anonim válasza:
A " becsületes politikus " is addig becsületes míg meglátja az első lehetőséget egy kis mellékesre a zsebbe...
23/24 felkelhetetle válasza:
Én rátettem volna a választási lehetőségek közé a pszichológiát, szerintem egyértelműen ezt a tudományt tudja leginkább hasznosítani egy politikus napjainkban (sajnos)
24/24 anonim válasza:
Egyébként tényleg mindegy. Kapcsolatok és tehetség kell. Meg komoly retorikai érzék és egyfajta empátia. Ha jól tudom, a "hideg empátia" kifejezést jól ismeri a pszichológia, na, talán az a legjobb. Kicsit olyan, mint a "pszichopata báj" jelensége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!