Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki politikus akar...

Ha valaki politikus akar lenni, mit érdemes tanulnia ? Mit tud a legtöbbet gyakorlatban hasznosítani ?

Figyelt kérdés
most az e) választékot (a hazudozást, gerinctelenséget és a jó kapcsolatokat) mellőzzük....

2021. ápr. 28. 18:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%
A " becsületes politikus " is addig becsületes míg meglátja az első lehetőséget egy kis mellékesre a zsebbe...
2021. ápr. 28. 23:02
 22/24 anonim ***** válasza:
88%
Kommunikációt.
2021. ápr. 29. 08:47
 23/24 felkelhetetle ***** válasza:
83%
Én rátettem volna a választási lehetőségek közé a pszichológiát, szerintem egyértelműen ezt a tudományt tudja leginkább hasznosítani egy politikus napjainkban (sajnos)
2021. ápr. 29. 22:12
 24/24 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként tényleg mindegy. Kapcsolatok és tehetség kell. Meg komoly retorikai érzék és egyfajta empátia. Ha jól tudom, a "hideg empátia" kifejezést jól ismeri a pszichológia, na, talán az a legjobb. Kicsit olyan, mint a "pszichopata báj" jelensége.
2021. máj. 1. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!