Ha Karácsony Gergő azzal kampányol, hogy Budapest mindenkié, akkor miért diszkriminálja a kínaiakat és egyetemüket? Ők talán nem tartoznak bele a mindenkibe?
Csak a szír meg afgán migránsoknál lenne a Welcome!
Kínát meg Oroszországot szídni kell most az EU-s propaganda szerint amiből Karigeri is dolgozik.
Bár akkor lehet összezavarodnának ha LMBTQ meg gender képzések is lennének, teljes lenne a téboly a libsik fejében
Kínai hitelből épít Magyarország Kínának egy egyetemet, egy kínai cég által. Itt nem a kínaiakkal van a baj, hanem hogy ez sehogy se éri meg Magyarországnak.
Másrészt: Ez az egyetem (ahogy az összes kínai egyetem) a Kínai Kommunista Párt ideológiai vezetése alatt áll - ez fehéren-feketén le van írva az egyetem chartájában. Tehát ideológiai képzésre lehet számítani.
Harmadrészt: A tervezett új kollégiumok helyére tervezik építeni, amik egyrészt megfizethető szállást biztosítanának a magyar/magyarországi hallgatóknak, másrészt picit enyhítenék az albérletárakat, mert nyilván a több kollégiumi férőhellyel kevesebben mennének albérletbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!