Mivel libertárius vagyok szerintem a személyi jövedelemadó olyan adó amit el kéne törölni. Ez egy jó lépés. Van még ezer más adó.
2021. ápr. 28. 17:05
2/13 anonim válasza:
Helyes, ne tanuljanak a fiatalok, mert akkor még képesek lesznek gondolkodni, olyanokra pedig nincs szükség. Aki egyetemre jár és tanul 25 éves koráig, azt szivassuk már meg egy kicsit.
2021. ápr. 28. 17:05
3/13 anonim válasza:
Én nem támogatom. A pávák fizessenek minél többet!
2021. ápr. 28. 17:10
4/13 anonim válasza:
Ellenzékiként nem mozgatott meg, nem látok benne olyan hű de ellenzendő részleteket.
Persze majd a propagandamédia meg a kampány fel fogja fújni tízszer akkorára, mint a valódi hatása, hiszen igen kevés 25 év alatti fiatal van, akinek érdemi SZJA-t kellene fizetnie.
5/13 anonim válasza:
Általános adócsökkentést támogattam volna,10% körülire levinni az áfát.
6/13 anonim válasza:
Nem, mert mi fogjuk megfizetni, amit ők nem.
2021. ápr. 28. 17:18
7/13 anonim válasza:
"Helyes, ne tanuljanak a fiatalok, mert akkor még képesek lesznek gondolkodni, olyanokra pedig nincs szükség. Aki egyetemre jár és tanul 25 éves koráig, azt szivassuk már meg egy kicsit."
Normális esetben az ember egyetem mellett dolgozik is. Értem én hogy van akinek nem kell mert a szülők eltartják de a többség dolgozik.
2021. ápr. 28. 17:32
8/13 anonim válasza:
"Normális esetben az ember egyetem mellett dolgozik is."
Normális esetben csak részmunkaidőben, heti 20 órában a legkevésbé jól fizető munkákkal tarkítva, amik még nem építőmunkáról szólnak. A kevésnek a 15%-a még mindig kevés lesz. (Tudom, tudom ne legyek hálátlan)
2021. ápr. 28. 17:50
9/13 anonim válasza:
Max annak jön jól aki 18 évesen leérettségizik és elmegy melózni minimálbérért. És ezért kicsivel (talán) többet kap. A diákoknak ilyen amúgy sincs, mert munkaerő kölcsönző cégeken keresztül fizetik őket, mint diák munkások.
2021. ápr. 28. 18:19
10/13 anonim válasza:
Bármennyivel is lesz több a fizu, jól fog jönni. Sokan dolgozunk suli mellett, főleg nyáron. Kell a pénz mindenkinek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!