A Mi Hazánk-os képviselők miért lapítanak a kommunista kínai egyetem kapcsán?
Valahogy nem szólalnak fel a tervezett kommunista szellemi invázióval szemben. Mesekönyveket darálni meg szivárványos zászlót tépdesni tudnak, de most?
Dúró Dórát sem látom, hogy Ma vörös könyvecskéjét darálná. Novák Előd sem szaladgál ostorral a kezében, terepszínű fecskében, hogy elkergesse a kommunistákat.
Hát mi ez a hozzáállás?
Tiltakoznak. Én is Mi Hazánk párttag vagyok.
SE CEU, se FUDAN!
Nem tudni. Semmi nincs rendben ezzel, az az igazság. És mindenki, csak a pénzt hozza fel elsőnek, pedig nem az a lényeg.
Szerintem nem értjük, hogy pontosan mi van, hogy lehet, hogy állítólag már 2011 óta tervben volt, és most hirtelen 2024-re már űzemeltetni akarják.
hol volt ez a választásoknál 14-ben, 18-ban hirdetve, hogy szólhassunk ellene? Nálunk is benne voltak a választásokban a kínaiak, mint a WHO-nál? A vadhajtások nem kínai szerverről működik, nem azt mondták?
Valami védelmi árról van szó a háttérben talán?
A kínaiak más világ, aki azzal hízeleg magának, hogy "érti" őket, mert végülis ők is ugyanolyan emberek, stb. az nagyon téved.
Az is lehet, hogy Orbán nem tervezi a folytatást. Vagy, mivel magunktól nem szóltunk ellene, kikényszeríti az állásfoglalást, mert a népre hovatkozás nélkül sarokba van szorítva.
A DK már lengeti a fakardot, hogy ők már a választások után felbontanák a kínai egyetemmel kötött megállapodást. Ja, orruk attól fokhagymás, meg aki elhiszi. Gyurcsánynak Kínában cége van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!