Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pont a dolgozó, aktív...

Miért pont a dolgozó, aktív korcsoportot akarják a vacak kínai oltóanyaggal oltani, és miért az öregeket és kamaszokat oltják Pfizerrel?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 12:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"Az oltott mar nem igen fog lelegezteto gepre kerulni"

Rossz válasz, felvillant a piros lámpa. Valóban kisebb eséllyel alakul ki olyan állapot, hogy lélegeztetőgépre kerülhess, de simán előfordulhat, ÉS a teljes védettség a 2. oltás megkapása utáni 2. héten van. Ha te megkapod a szurit és 1 hét múlva elkapod a Covidot, ugyanúgy megszívhatod a géppel.

2021. ápr. 28. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:
remenykedj csak nyugodtan, de te magad sem hiszed el
2021. ápr. 28. 12:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Öö, de, elhiszem. Mondjuk én nem is az átlag elhízott, zsíros, alkoholista, bagós, lepusztult magyar vagyok, így rajtam gond nélkül átment a vírus, az oltás csak a védettségi kártya miatt kell. De hidd el, ha ezt a kártyát árulnák 2 hét múlva feketén, az elsők közt lennék, aki megvenné.
2021. ápr. 28. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!