Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab vagy Gyurcsány nagyobb...

Jakab vagy Gyurcsány nagyobb Orbán kritikus?

Figyelt kérdés
Látszik, hogy Jakab felvette a versenyt Gyurcsánnyal ezen a téren. De melyikük nagyobb legény?

2021. ápr. 28. 10:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10es vagyok bocsi az elején #9et akartam írni, nem #8at
2021. ápr. 30. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:

#10 én nem örülök ennek, ezért is vagyok a fidesz ellen, mert olyan embereket kell eltartanom, és olyan emberek rabolják el a pénzem, akik soha nem dolgoztak, és csak a hazát árulják, pl a kormány, és elvtársaik.

Itt budapesten lassan már alig hallani magyar szót, viszont ruszkit, és kínait egyre többet.

Nem tudod hogy mik vannak ott külföldön, hiszen csak a fidesz komcsi stílusú fake news-t látod, aminek fele se igaz. De lehet még akkor is túlbecsülöm.

Ami anyagilag csődbe fog menni, lassan hanyatlani az Magyarország, hiszen önálló teljesítményre nem képes, az EU pénzek, és a nyugati multik tartják lélegeztetőgépen, innovációt, piaci versenyt kizárják az "elvtársak", erősen elöregszik a társadalom, és egyre nagyobb hatalma van a komcsiknak, és gazdáiknak (kínaiak, szovjetek), akik felé el is adósítják az országot, visszavonhatatlanul, a montenegróihoz hasonló adósságcsapdába vezetve.

Te pedig ennek tapsolsz. A romlásnak, és a kádári rohadásnak.

2021. ápr. 30. 13:03
 13/14 anonim ***** válasza:
40%
#12 te pedig a baloldal fake news-ait olvasod, amik pedig Nyugatot istenítik, és Magyarországot, meg Keletet mószerolják. Így több mint valószínű, hogy nem fogunk egyetértésre jutni. Ez nem baj, csak teljesen más szemszögből látjuk a világot. Egymás nézeteivel nem fogjuk meggyőzni egymást. De ez így oké...
2021. ápr. 30. 15:03
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 én nem olvasok fake newst, főleg nem amik amik istenítenek bármit.

Baloldali fake newsen is csak röhögök, ha megnézek egy fidesz fake newst (mert azzal nem árt tisztában lenni, hogy a fidesz egy szélbalos párt, ahogy a koreai népi demokratikus köztársáság sem népi, se demokratikus, se köztársaság attól hogy azt hangoztatkák :) ).

Magyarország egyre rosszabb helyzetét pedig itt élve látom...

De elég nagy baj, hogy komcsik agymosása miatt sokan nem látják, nem akarják látni a valóságot.

2021. máj. 1. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!