Jakab vagy Gyurcsány nagyobb Orbán kritikus?
#10 én nem örülök ennek, ezért is vagyok a fidesz ellen, mert olyan embereket kell eltartanom, és olyan emberek rabolják el a pénzem, akik soha nem dolgoztak, és csak a hazát árulják, pl a kormány, és elvtársaik.
Itt budapesten lassan már alig hallani magyar szót, viszont ruszkit, és kínait egyre többet.
Nem tudod hogy mik vannak ott külföldön, hiszen csak a fidesz komcsi stílusú fake news-t látod, aminek fele se igaz. De lehet még akkor is túlbecsülöm.
Ami anyagilag csődbe fog menni, lassan hanyatlani az Magyarország, hiszen önálló teljesítményre nem képes, az EU pénzek, és a nyugati multik tartják lélegeztetőgépen, innovációt, piaci versenyt kizárják az "elvtársak", erősen elöregszik a társadalom, és egyre nagyobb hatalma van a komcsiknak, és gazdáiknak (kínaiak, szovjetek), akik felé el is adósítják az országot, visszavonhatatlanul, a montenegróihoz hasonló adósságcsapdába vezetve.
Te pedig ennek tapsolsz. A romlásnak, és a kádári rohadásnak.
#13 én nem olvasok fake newst, főleg nem amik amik istenítenek bármit.
Baloldali fake newsen is csak röhögök, ha megnézek egy fidesz fake newst (mert azzal nem árt tisztában lenni, hogy a fidesz egy szélbalos párt, ahogy a koreai népi demokratikus köztársáság sem népi, se demokratikus, se köztársaság attól hogy azt hangoztatkák :) ).
Magyarország egyre rosszabb helyzetét pedig itt élve látom...
De elég nagy baj, hogy komcsik agymosása miatt sokan nem látják, nem akarják látni a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!