Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jakab Péter támogatói miért...

Jakab Péter támogatói miért ilyen elvakultak?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, ha az interneten valaki rosszat szól Jakabra, hogy mondjuk megjátssza a szegény legényt egyből megjelennek a fanatikus rajongói akik a védelmére kelnek és alpári stílusban gyalázzák azt, aki szidni merte a bálványukat.

Ilyen elvakult rajongói korábban csak Gyurcsánynak voltak...

2021. ápr. 27. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
javítás: orbánnak.
2021. ápr. 27. 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
26%

Jakab Péter már egy ólban van Gyurcsánnyal , így nem meglepő, hogy a szavazóik is egy szinten vannak.

Régi Jobbikos már nincs maximum akiknek tényleg az ellenzéki színvonalhoz elvárt alacsony értelmi szintjük van.

2021. ápr. 27. 18:24
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Náluk már csak te vagy elvakultabb a Jakabra vonatkozó kérdések írogatása terén.
2021. ápr. 27. 18:25
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet általánosítani,valószínűleg mindenkinek lehetnek elvakult rajongói.
2021. ápr. 27. 18:33
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább azt látom Jakabot minden oldalról szidják.
2021. ápr. 27. 18:33
 6/16 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván azért nő folyamatosan az ő és a pártjának a népszerűsége, mert minden oldalról csak szidják.

2021. ápr. 27. 19:19
 7/16 anonim ***** válasza:

Fordítva: azért kezdik egyre jobban szidni, mert látják, hogy nő a népszerűsége.

2021. ápr. 27. 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Gondolom ennyire elegük van a Fideszből. Kb ennyi utálat az első két harmad Fidesz győzelemnél volt az ellenzék iránt.
2021. ápr. 27. 22:23
 9/16 anonim ***** válasza:
*MSZP
2021. ápr. 27. 22:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Én őrá szavaztam (a választókörzetében lakom), és eléggé csalódtam benne, amióta ezt a cirkuszi műsort tolja a parlamentben, de még mindig jobb, mint bármelyik fideszes, szóval védem.
2021. ápr. 28. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!