Csak idő kérdése, és a V4-ből is ki fognak minket pakolni?
Figyelt kérdés
Egyrészt már nagyon leszakadtunk tőlük gazdaságilag, életszínvonalban és demokráciában is.
Másrészt, Orbán ott is elkezdett vétózgatni mások ellenére. Most is megvétózta a V4-es országok szigorúbb távolságtartását Oroszországtól.
Onnan is előbb-utóbb ki fognak minket pakolni, ahogy az Európai Néppártból is tették?
2021. ápr. 27. 15:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem te csak azt próbálod itt bizonygatni, hogy SZERINTED mi miért vagyunk " károsak' a V4 nek.
De ennél a vélt/ belemagyarázós negatívumok mellett rengeteg pozitív dolgot is fel lehetne sorolni, szerintem ezt te is tudod...csak hát látni/ leírni nem akarod.
Tehát, szerintem nem leszünk kipakolva.
2/9 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen buta...🤦♀️
3/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy a szélsőbaloldal abszolút globálisan fertőz, várható, hogy a V4 többi országát is megkörnyékezi, és idővel eltávolodunk. Persze hacsak időközben minket is meg nem fertőz az ilyen fletók, jakabok meg fegyőrök által.
4/9 anonim válasza:
Mi magunk vagyunk részben a V4, vagyis saját magunkat kizárjuk szerinted?🤷🤷
5/9 anonim válasza:
Kire gondolsz? Orbánra vagy a kérdezőre?
8/9 anonim válasza:
Igen-igen. Orbán már teljesen elszigetelődött, már csak a partvonalról figyeli az eseményeket. Most két szék közül a padlóra fog esni és magára haragítja a V4-eket is (akik már amúgy is mind elhúztak tőlünk és egyébként sem szeretik Viktort), sőt egyetlen megmaradt szövetségesét, az autoriter, diktatórikus Oroszországot is, mert vele már régóta csak ilyenek barátkoznak. Illetve mostantól még ők sem. Az EU tisztességes (=baloldali, liberális, zöld, kék) politikusai meg főleg nem, mert azok nem szeretik a lopást vagy a hazugságokat, és kizárólag a választóik érdekei mentén politizálnak még akkor is, ha netán Soros György payrollján van az EP-képviselők fele (szemben pl. Orbánnal, Salvinivel, Le Pennel, a lengyel, a cseh, a szlovák vagy akár a szerb politikai vezetéssel, mert ezek mind szemét nácik). Orbán most aztán lábon lőtte magát, és már több, mint tíz éve menetrendszerűen minden kedden megbukik, így ma is. Szerdánként pedig gyáván lemond. Az ellenzéket viszont most már aztán tényleg hatalomra fogja végre segíteni vagy a sokmilliónyi magyar éhező, vagy a - nálunk gazdasági érdekeltséggel mégcsak véletlenül sem rendelkező - "nyugat", vagy az IMF vagy az ENSZ vonul be, de az sem baj, ha már csak Veresegyházi Asszonykórusban bízhatunk, csak valaki váltsa le nekünk (helyettünk) a Fideszt, mert ez most már tényleg tarthatatlan. Hát már fékek és ellensúlyok. Már jogállamiság. Valamint elcsalták és krumpli. Európa segíts!!
9/9 anonim válasza:
Nem mindig egészséges az a politika, amit most a csehek próbálnak erőltetni: "Összekaptam valakivel, - ezért elvárom, hogy te is gyűlöld valakit!" Nem a dedóban vagyunk, - ott szerveződnek ilyen "szövetségek"! Attól, hogy te nem szereted a falszomszédomat, unszimpatikusnak véled valamiért, azért még nem támaszthatod velem szemben követelményként, hogy én is rúgjak bele kettőt - csak azért, mert neked nem tetszik a pofája! Miért áldoznám fel a jószomszédi viszonyomat egy harmadik ember agyrémei okán?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!