Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek az oltás erőszak,...

Minek az oltás erőszak, amikor tudósok által bebizonyított, hogy már csak hónapok kérdése és semmis lesz a mostani vakcina hatékonysága?

Figyelt kérdés

[link]

Orbán csak a semmirekellő wuhani vakcinából rendelt, amikor az ellenzék kérdezte tőle miért nem rendelt már a Moderna specifikus vakcináiból az volt a válasz rá, hogy: Gyurcsány, öszödi beszéd.

Amire és sorra kerülnék az oltással már bőven ősz lenne, addig meg már biztos, hogy semmit nem fog érni. Akkor minek az egész oltásigazolvány kártyás Fideszes égbekiáltó baromság?

2021. márc. 11. 11:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát én tisztelem a véleményedet, DE szerintem pontosan nem az fog történni, mint amiket leírtál...
2021. márc. 11. 12:00
 2/14 anonim ***** válasza:
22%
Jelenleg nincs kifejezetten mutánsokra való vakcina engedélyezve, a súlyos lefolyású betegségtől pedig az összes megvéd, akármelyik mutáncsot is kapod el.
2021. márc. 11. 12:01
 3/14 A kérdező kommentje:

#2 Tényleg??

[link]

2021. márc. 11. 12:02
 4/14 A kérdező kommentje:
A brazil mutáns meg sokkal keményebb és ellenállóbb lesz állítólag mint a dél-afrikai, csak szólok
2021. márc. 11. 12:03
 5/14 anonim ***** válasza:
34%
Én a vakcináról beszéltem, nem az újrafertőződésről. Ha egy összetett mondatot sem tudsz értelmezni, akkor minek vagy itt?
2021. márc. 11. 12:06
 6/14 A kérdező kommentje:

Biológiából szánalomból engedtek át általánosban idióta?

A megfertőződés után erősebb védelemre teszel szert, mert akkor aktív és erős vírusokkal küzdöttél meg, a vakcina során meg csak halott vírusokat kapsz.

Mekkora tanulatlan, iskolázatlan, matyi vagy :D

2021. márc. 11. 12:09
 7/14 anonim ***** válasza:
74%
blablablabla... szánalmas vagy.
2021. márc. 11. 12:26
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

"A megfertőződés után erősebb védelemre teszel szert, mert akkor aktív és erős vírusokkal küzdöttél meg, a vakcina során meg csak halott vírusokat kapsz."

Forrás?

2021. márc. 11. 12:39
 9/14 anonim ***** válasza:
3%
Senki nem erőszakolt meg eddig hogy oltsam be magam 22 évesen és azután sem fognak. Lerágott csont kezd lenni egyszer remélhetőleg. Hiszen amugyis korai ez a sok vakcina, honnan tudnák hogy ez hát az ismeretlen kovid ellen.
2021. márc. 11. 12:44
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
6: Ugyanazt éred el, ha megfertőzödsz, mintha oltást kapsz.... Mind a két esetben a szervezet antitestet képes termelni.... Te se figyeltél bioszon ugye?
2021. márc. 11. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!