Az igaz, hogy itt tobbnyire olyan emberek politizalnak, akiknek a vilagon semmi rahatasuk nincs a politikara (azon kivul, hogy elmennek 4 evente szavazni)?
Nem igaz, hogy a polgárnak ne lenne ráhatása a politikára. Tőlünk nyugatabbra igenis tesznek az emberek a jólétükért és az elveikért. Ez alapvető joguk.
Nálunk viszont kialakult egy fásultság, egy ostoba beletörődés. Elvehetik a legjobb egyetemeinket, hülyének nevelhetik a gyerekeinket, focit csinálnak egészségügy helyett, hazudnak reggel, délben és este. Kinyírhatnak 27.000 embert, mert cinikus gyáva senkiháziak.
De ez a buta nép csak ül.
Ami engem elszomorít az az, hogy még az értelmiség is csendben tűri.
Az igaz, hogy sokan tobb orat itt toltenek egy nap, kulonbozo partok, politikusok es egymas szidasaval?
Ez olyan, mint azok, akik focimeccsre jarnak ki anyazni? Ilyen primitiv idotoltes?
A szidalmazás primitív, az érvelés nem :)
Én már rég letettem arról, hogy itt bárkit is meggyőzzek, ám ha valaki rákeres a témára a guglin vagy csak csendes olvasóként van jelen és tanul a válaszomból, már megérte.
Sajnos igaz kérdező.
Néha olyan életképtelenek politizálnak, akik azzal sincsenek tisztában hogy 1+1=2
Ide a legritkábban írnak ki normális kérdéseket, ami valóban a politikára vonatkozik, azokról sincs normális eszmecsere, megy a tömeges lepontozás, mindkét oldalról.
A jellemző az, hogy itt rajzanak a trollok, politikai kérdéseknek minősülnek a vicc kategóriába tartozó trollkodások, amin szépen el is vitáznak sokan, és az ilyen kérdések tömege miatt az egész politika téma szét van trollkodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!