Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A járványkezelés és az oltási...

A járványkezelés és az oltási igazolvány miatt, már 100%-osan biztosra vehető a 2022-es fidesz bukás?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 27. 09:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

tegnap 18:34

A gyógyszerekre amiknek sokszor MINDEN elképzelhető mellékhatás fel van írva a 20 oldalas füzetre arra ki vállalt eddig felelősséget?

2021. ápr. 28. 05:53
 22/30 anonim ***** válasza:

#19:"Csak nyugodtan fecskendezzétek magatokra literszámra ezt a fél év alatt kifejlesztett és szabadalmaztatott csodaszert."

Vannak itt bajok!Valaki több litert adott be magának az oltásból?Vagy ez honnan jön neked?

#20: "Én beoltatom magam, de nehogy azt higyjétek, hogy a vírus miatt... Csak a bürökrácia miatt. Kell a papír" Ha kell papír akkor miért nem mész a 11. kerületbe az oroszokhoz?150euróért csináltatnak neked kártyát!Alekszej-t keresd!1 hete csináltattam meg és ugyan olyan, mint az eredeti, még a QR kód is valós!

2021. ápr. 28. 10:50
 23/30 A kérdező kommentje:

Az emberek zömének akkor se tetszik a diszkriminációs náci rendszer

Lehet beoltatják magukat, de attól még bukni fog a fidesz!

Es idővel eljön majd a libertarianizmus kora amikor az állam nem szólhat majd bele semmibe

2021. ápr. 28. 14:25
 24/30 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Es idővel eljön majd a libertarianizmus kora amikor az állam nem szólhat majd bele semmibe"

Azt hívják másképpen anarchiának, ugye? Csak mivel azt már sokan tudták, hogy mi, ezért finomítani kellett?

2021. ápr. 28. 17:11
 25/30 A kérdező kommentje:

Az állam neve legyen kuss.

Nem ugyan az a kettő.

Az állam mára már elavult, nincs szükség rá.

2021. ápr. 28. 18:20
 26/30 anonim ***** válasza:
Yesssssssssss
2021. ápr. 29. 08:50
 27/30 Koplárovics Béci ***** válasza:

#25: amint túl leszel a gyermeki lázadó korszakon, belátod, hogy mennyire hülye voltál. Ez általában így van. Valóban felhőtlen és felelőtlen korszak ez, és megpróbálunk felnőttként csak a jóra emlékezni, de mélyen tudjuk, hogy mindegyikünknek volt ilyen korszaka. Kinőttük.

Valószínűleg jönnél majd azzal, hogy mennyi az éveid száma. Én nem is a megélt évek számáról beszélek, hanem arról, hogy a viselkedésed alapján mennyinek mutatod magad.

2021. ápr. 29. 10:10
 28/30 A kérdező kommentje:

Nem csak gyerekek libertariánusok.. komoly üzletemberek, közgazdászok is. Magyarországon is az LA75 ilyen párt.

Ecsenyi Áron is megmondta, hogy a veszélyeztetettek saját felelőssége hogy elkapják e vagy sem.

2021. ápr. 29. 12:47
 29/30 Koplárovics Béci ***** válasza:

Nos, akkor megismétlem: "Én nem is a megélt évek számáról beszélek, hanem arról, hogy a viselkedésed alapján mennyinek mutatod magad."

De ha ennyit sem sikerül megérteni, akkor olyan pártod is lehet.

2021. ápr. 29. 13:15
 30/30 A kérdező kommentje:

Én úgy hiszem, hogy az erős állami befolyás csak az életképteleknek és a gyengéknek jó.

Én csak a saját magam érdekeit nézem, nem érdekel hogy hányan kapják el a vírust

2021. ápr. 29. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!