A járványkezelés és az oltási igazolvány miatt, már 100%-osan biztosra vehető a 2022-es fidesz bukás?
tegnap 18:34
A gyógyszerekre amiknek sokszor MINDEN elképzelhető mellékhatás fel van írva a 20 oldalas füzetre arra ki vállalt eddig felelősséget?
#19:"Csak nyugodtan fecskendezzétek magatokra literszámra ezt a fél év alatt kifejlesztett és szabadalmaztatott csodaszert."
Vannak itt bajok!Valaki több litert adott be magának az oltásból?Vagy ez honnan jön neked?
#20: "Én beoltatom magam, de nehogy azt higyjétek, hogy a vírus miatt... Csak a bürökrácia miatt. Kell a papír" Ha kell papír akkor miért nem mész a 11. kerületbe az oroszokhoz?150euróért csináltatnak neked kártyát!Alekszej-t keresd!1 hete csináltattam meg és ugyan olyan, mint az eredeti, még a QR kód is valós!
Az emberek zömének akkor se tetszik a diszkriminációs náci rendszer
Lehet beoltatják magukat, de attól még bukni fog a fidesz!
Es idővel eljön majd a libertarianizmus kora amikor az állam nem szólhat majd bele semmibe
"Es idővel eljön majd a libertarianizmus kora amikor az állam nem szólhat majd bele semmibe"
Azt hívják másképpen anarchiának, ugye? Csak mivel azt már sokan tudták, hogy mi, ezért finomítani kellett?
Az állam neve legyen kuss.
Nem ugyan az a kettő.
Az állam mára már elavult, nincs szükség rá.
#25: amint túl leszel a gyermeki lázadó korszakon, belátod, hogy mennyire hülye voltál. Ez általában így van. Valóban felhőtlen és felelőtlen korszak ez, és megpróbálunk felnőttként csak a jóra emlékezni, de mélyen tudjuk, hogy mindegyikünknek volt ilyen korszaka. Kinőttük.
Valószínűleg jönnél majd azzal, hogy mennyi az éveid száma. Én nem is a megélt évek számáról beszélek, hanem arról, hogy a viselkedésed alapján mennyinek mutatod magad.
Nem csak gyerekek libertariánusok.. komoly üzletemberek, közgazdászok is. Magyarországon is az LA75 ilyen párt.
Ecsenyi Áron is megmondta, hogy a veszélyeztetettek saját felelőssége hogy elkapják e vagy sem.
Nos, akkor megismétlem: "Én nem is a megélt évek számáról beszélek, hanem arról, hogy a viselkedésed alapján mennyinek mutatod magad."
De ha ennyit sem sikerül megérteni, akkor olyan pártod is lehet.
Én úgy hiszem, hogy az erős állami befolyás csak az életképteleknek és a gyengéknek jó.
Én csak a saját magam érdekeit nézem, nem érdekel hogy hányan kapják el a vírust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!