Csak engem zavar a Kossuth rádió ? Minden második hír a koronavírusról szól..
Figyelt kérdés
Lassan harakirit követek el, reggel ordibál, iszonyatosan felqúrom magam ,aludni nem tudok utána, aztán kimegyek a konyhába és kérdezem, hogy " lemaradtam valamiről? Mi ez a koronavírus? Új vírus? OrbánViktor megvédi az országot!!!.
Folyton a "továbbra is kötelező a maszkhasználat" meg " csak védettségi igazolással vehető igénybe " szavak hangzanak el.. lassan megtanulom hallás után visszafele is elmondani.
2021. ápr. 27. 08:11
1/9 anonim válasza:
engem nem zavar
mert évek óta nem hallgatok semmilyen rádiót, nem nézek tévét
2/9 anonim válasza:
Nem csak téged.Valóban unalmas már.De van erre egy egyszerű megoldás..Amikor kezdődik a híradó,akkor ki kell kapcsolni a rádiót.
3/9 anonim válasza:
Hát bakker, ne hallasd... ilyen egyszerű!!
4/9 anonim válasza:
Kossuth rádiót hallgatsz? Akkor megérdemled.
5/9 anonim válasza:
Csak téged zavar. De te ilyen vagy. Jo, hogy nem vagyunk egyformák!
6/9 anonim válasza:
Nem csak a Kossuth rádió, gyakorlatilag minden médiumon csak ez megy, mindegy, hogy m1,telex,index,444,atv,24.hu vagy épp mandiner, mindenhol ugyanazt nyomják, csak van ahol negatívabbak.
7/9 anonim válasza:
És minden 2. hír a rezsimet élteti.ez lett a Kossuthból.
8/9 anonim válasza:
egyes vagyok
na jó egy kicsit zavar, hogy az "én" pénzemből költenek ilyen káros hülyeségekre (is).
9/9 anonim válasza:
Minden nagyobb adón, hirportálon ez van. Már rühellem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!