Őszre minden eddiginél durvább vírushullám lesz?Ha lesz, annak mi értelme lesz ezután,ha az emberek már nem rémülnek meg ettől a propagandától?
Már most vannak elszólások, pár kormány által fizetett orvostól, aki intenzíven részt vesz az oltás propagandában.
Most próbálkoznak az indiai dupla mutáns vírussal,ami már vakcinaellenálló is állítólag.
Előtte meg volt a dél-afrikai mutáns, ami csak a nyugati vakcináknak állt ellen.
Ezeknek a forgatókönyvét a Who-ban írják, és a kormányok által kerülnek bevezetésre?
Vagy valójában a kormányok csak kihasználják a vírushelyzetet és így diktatúrákat építenek ki minden országban, figyelik az emberek meddig birkák, és mikor kezdenek el mozgolódni, tüntetni, az jelzi az intézkedések határát.
Első ilyen kérdésem.
Olvasom a híreket napok óta, és sok helyen feltűntek azok a cikkek amik ezzel a vírus variánssal foglalkoznak.
Ha valóban diktatúrákat akarnak kiépíteni a kormányok, vagy valamilyen háttérhatalom, akkor miért hozták be az oltást a képbe egyáltalán? Azért, hogy utána ki kelljen találni mindenféle mutánst, ami ellenáll az oltásnak?
Én a háttérhatalom helyében az oltást csal 3-4 év múlva hoztam volna be, ha valóban egy elnyújtott diktatúra a célom, mert ezzel is még tudtam volna húzni az időt.
Nekem is lenne egy kérdésem, kérdező. Honnan veszitek ezt a vakcinaálló india dupla mutáns dolgot? Sehol nem írják, hogy hatástalanok ellene a vakcinák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!