A kötelező védőoltások miatt miért nem háborognak az emberek?
Mert már abba nőttünk fel, hogy tényként állitották nekünk, hogy ilyen-olyan betegségek ellen védőoltás kell. Most meg élőben végignézhetjük hogy hülyitik be az embereket, mesterségesen járványt előidézve majd erre hivatkozva bejuttatni valamit az emberekbe. Felmerül a kérdés, történt -e ilyen már régebben is.
A kötelező oltások sem olyan egyöntetűen elfogadottak mint ahogy kommunikálják. Sok szülőnek vannak kétségei, ill tapasztal mellékhatásokat, és vitathatatlan hogy pl a 70-80 as évek óta a gyerekek közt rengeteg az autizmus, mutizmus, pervaziv fejlődési zavarok, beszédészlelési és beszédértési zavar, diszlexia, és a többi disz, rengeteg az SNI-s és BTM -es gyerek különböző mentális , idegrendszeri és fejlődési zavarokkal ,ételallargiák, később tömegével pajzsmirigy és hormonzavarok, meddőség ,PMS , endomedrózis és társai. Ezek kb 40 éve mikor én gyerek voltam, szinte ismeretlenek voltak.
Van aki szerint a felsoroltaknek semmi köze a temérdek beadott oltáshoz, van aki szerint összefüggés van.
12-es!
Ettől jobban én se tudtam volna leírni.
Igaz minden szavad.
Több könyvet is írtak erről olyan professzorok is, akik a gyerekkori kötelező oltások ellen vannak, de ugye, azt sehol nem reklámozza egyik kormány sem.
#13, bizony, hátul farka nőhet annak aki kapott kínai vakcinát.
(ami több évtizedes technológiával készített és elölt koronavírusokat tartalmak, mint az influenza elleni vakcinák)
14es voltam.
11-es válaszra írtam, most nézem, de mikor elküldtem még 12-es volt.
csak töröltek egy választ.
"Astránál sem a fő komponenstől, hanem valamilyen adaléktól hullanak az emberek."
Egy néhány hetes cikkben a brit gyógyszerfelügyeleti hatóság akkori adatai szerint 18 millió beoltottból 7-en haltak meg. Az sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!