Jogomban áll NEM beadatni a gyermekemnek a kötelező védőoltásokat?
Hát pl. olyan felelősségrevonással, hogy mondjuk 8 éves korában egy szép napon felmegy a láza, elveszti a zeszméletét, mentő viszi a kórházba, de nem tudna rajta segíteni, és meghal.
Tudod, régen nagyon nagyon sok gyerek halt meg, vagy nyomorodott meg olyan betegségekben, amelyeket ma védőoltással előzünk meg. Ez a rendszer egyfelől az egyén védettségén alapul, másfelől a társadalom bizonyos mértékű átoltottsága mellett nem képes elindulni egy járvány. Egyre többen nem oltatják a gyermeküket, így az átoltottság mértéke csökken... szóval nő a járványok valószínűsége.
El tudom képzelni az érveidet és magam is hallottam hivatalosan meg nem erősített pletykákat az oltások veszélyeiről, de KÉRLEK NÉZZ UTÁNA, HOGY MILYEN VOLT A VILÁG A VÉDŐOLTÁSOK ELŐTT! Biztos vagyok benne, hogy megváltozik a véleményed.
Ha szeretnéd élőben látni, ahogy az evolúció dolgozik, akkor nyugodtan tagadd meg. Ha nem vesz elő a gyermekvédelem, lehet, nem sokáig leszel szülő. Egy éve volt hír, hogy Spanyolországban halt meg egy gyerek, akinek a szülei nem adatták be a védőoltásokat.
5.
Dehogy változik. Akiben ilyen hülyeség egyáltalán felmerül, azt maga a jóisten sem győzi meg arról, hogy ezzel a saját gyerekével tol ki.
Amúgy Semmelweis Ignác előtt a kézmosás sem volt divat és én hallottam olyat, hogy az is csak egy világméretű összeesküvés része, amit a szappangyártók találtak ki. A szappant meg ugye tudjuk, kihez lehet kötni...szóval én a kérdező helyében hagynám a retket is a kezemen! Biztos, ami biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!