A Micimackó Sinopharm vakcinát elfogadják külföldi utazás során?
Őszintén leszarom a hatékonyságát, csak a diszkriminációs kártya miatt kell valamit magamba lövetni, de mennék idén is külföldre, ahol nem akarok karanténozni.
Ez a kínai erre jó, vagy sehol nem fogják elfogadni, aztán mehetek max a könyvtárba vele?
"Beoltatnád magad csak azért,hogy utazhass?"
Baszod. MINDENKI azért akar oltakozni, hogy ne szopassák a bürokraták.
Kínait hagyd meg a fidesz hívőinek, kérjél nyugatit amit elfogad a Zeu.
Baszod.
12 de akkor nem mehetsz be a kocsmába meg gyúrni se.
13 akkor told a kínait, egészségedre. Nekem jó lesz a fájzer.
"ez az év, de legalábbis nyár nem az utazásról fog szólni"
Nemafasztnem.
Nekem van családban 3 zenecás, ebből az egyikőjüknek sok éve daganat van az agyalapi mirigyén, apukámnak a szívével van problémája, mindketten megúszták 0 mellékhatással az oltás után. A 3. pedig belázasodott, az izületeim fájtak, de neki is 1,5 nap volt. Akit először említettem 1,5 hónapja kapta az elsőt, az utóbbi személy és apukám április elején. Azóta is élnek is virulnak.
Én annyit mondok, hogy az orvosoddal beszéld át, ő mindent el tud mondani az egyes vakcinákról. Illetve amíg vársz egy általad jobbnak gondoltra is telnek a napok, most a zenecát is felvennéd egyik nap és lemegy az az x nap, vagy akár a kínainál kb megkapod a 2.-at is. És nem tudom hol írtam, de lássuk be sok ország a turistákból szedte meg magát a legjobban és talán a napokban vagy jövő héten lesz visszajelzés a kínairól is (utazás ügyileg)... Ennél okosabbat nem tudok mondani most, nekem nincsen fontos/halaszthatatlan dolgom külföldön, a nyaralás ráér addig, amíg elül ez az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!