Dubajban (ami azért a világ igencsak jó orvosait szívta oda) tilos a terhes nők és a babát tervezők oltása. Akkor Orbán miért erőlteti?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 15:03
1/7 anonim válasza:
Hol erőlteti? Javasolja, ami nem azt jelenti h erőlteti. Ha erőltetné már mindenki be lenne oltva és nem lenne más választása. Csak itt sok arab országgal ellentétben még mindig demokrácia van
2/7 anonim válasza:
Egy csomó más országban (ahol ugyancsak jó orvosok dolgoznak) meg nem tilos.
Miért pont Dubai a bezzeg ország ebből a szempontból?
3/7 anonim válasza:
Nem csak ott, Németországban se oltanak terheseket.
4/7 anonim válasza:
1."Csak itt sok arab országgal ellentétben még mindig demokrácia van"
A legjobb vicc amit mostanában hallottam.
5/7 anonim válasza:
#4 Mikor szűntek meg a választások? Nem csak az a demokrácia ha a nekem szimpatikus nyer. Az emírségekben abszolút föderatív monarchia van, nincs választás.
6/7 anonim válasza:
5.A demokrácia nem csak a választást foglalja magába.Egyébként én úgy érzem,hogy itt sincs választás,csak el van játszva,hogy van.De én abban nem hiszek,hogy tényleg van.
7/7 anonim válasza:
#6. Demokráciának nevezzük azt a döntéshozatali rendszert, ahol rendszeresen vannak szabad választások és közvetve vagy közvetlenül választott tisztségviselők gyakorolják a hatalmat. Az összeesküvéselméleteket most hagyjuk inkább. A választások eredményei reállisak, egyfordulós egyéniben általában a legnagyobb párt győz(jelenleg a Fidest), listán kb. 50%-ot érnek el ami reális. A terhes nőket pedig azért nem oltják mert az arab államokban elsősorban kínai vakcinával oltanak amit még nem teszteltek terbes nőkön. +az arabok nem tartják sokra a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!