Ha a teraszokon már lehet lenni maszk nélkül-oltatlanul, akkor az utcán még mindig kötelező a maszk?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 11:13
2/21 anonim válasza:
Szerintem sose fogják eltörölni a maszkot az utcán.És azért nem mert ennek van a legkevésbé értelme.És ha nincs értelme akkor fenn kell tartani az ilyen intézkedést.
3/21 A kérdező kommentje:
A terasz is nyílt tér, az utca is nyílt tér.
Egyes lepontoztalak, mert póker választ adsz, illetve nem is válaszolsz.
2021. ápr. 26. 11:19
4/21 A kérdező kommentje:
Egyébként kettes tényleg igazad lehet, bele sem gondoltam (élc)
2021. ápr. 26. 11:19
5/21 anonim válasza:
Teraszon azert ucsorogsz, hogy fogyasszal valamit ... ezert nem kell a maszk. Az utcan nem fogyasztasz semmit, tehat maradhat a maszk.
Nincs ebben semmi extra, csak egy kis logika :)
6/21 anonim válasza:
A WHO már tavaly májusban megmondta, hogy a maszk felesleges, csak ha beteg vagy. Ellenkező esetben többet árt.
7/21 A kérdező kommentje:
És ha a talponálló előtt az utcán eszem a melegszendvicset?
2021. ápr. 26. 11:26
8/21 anonim válasza:
Az emberek direkt fogyatékosok? Igen kell, maszkban kell enned. Hihetetlen :D
9/21 A kérdező kommentje:
Tehát akkor már a talponálló büfé elől nem kell elvinnem becsomagolva a melegszendvicsemet?
A kávémmal sem kell elmennem 10 méterre?
2021. ápr. 26. 11:34
10/21 anonim válasza:
Annyira megszoktama maszkot, hogy néhány napja, miután vettem egy szelet zserbót, azt utcán maszkban akartam beleharapni.
Képzeld! Nem lehet így enni. És ez saját tapasztalat, nem kormánypropaganda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!