Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik azt a magyarok,...

Miért hiszik azt a magyarok, hogy csak Magyarországon van "propaganda"?

Figyelt kérdés
Mit gondolnak az emberek? Más országokban talán nincsen covid? Kb. mindenről Orbán Viktor tehet. (Nem vagyok fideszes, de ezt egyáltalán nem értem.)

2021. ápr. 26. 00:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
16%
Én nem hiszem azt. Vannak hozzánk képest még diktatorikusabb országok is, főleg Nyugat-Európában.
2021. ápr. 26. 08:14
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Alapvetően itt azzal van baj, hogy a fidesz 99%-ban hazudik. Eljutottunk oda, hogy már senki semmit nem hisz el nekik, mert nem mondanak igazat. Ha épp valami elk*rnak, akkor meg az ellenzéket támadják, koholt vádakkal. 11 éve azzal vannak hatalmon hogy Gyúúúcsány, miiigráncs, soros, brüsszel. Fidesz szavazót már csak az 1 bitesek között + a nyuggerek között találsz, aki még beveszi ezeket a sz*rokat.

Szerencsére az ország nagyobb részének már elege van ebből a bullshitből és a jövő évi szavazáson kemény bosszú következik a 12 év szabadrablásért.

Nem véletlen mentik ki a közvagyont alapítványokba, tudják hogy vége lesz a mézes éveknek.

Egyébként meg minden más országban is van propaganda....

2021. ápr. 26. 10:25
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Propaganda mindenütt van, de nem mindenhol alapozzák hazugságokra és gyűlölködésre, mint nálunk.
2021. ápr. 26. 10:38
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
13as, de, máshol is hazugságra/féligazságra alapozzák.
2021. ápr. 26. 13:47
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
#13 De igen, mindenhol hazugságokra és gyűlölködésre alapozzák, legalábbis nekem nem jut eszembe kivétel.
2021. ápr. 26. 16:55
 16/20 anonim ***** válasza:
60%

"#13 De igen, mindenhol hazugságokra és gyűlölködésre alapozzák, legalábbis nekem nem jut eszembe kivétel."

Akkor nem ugyanazt tartjuk propaganda alatt. Pl.: a Brexit népszavazás az a része, ami a maradást ösztönözte szerintem se nem hazugságokon, se nem gyűlöletre épített, de attól még propaganda volt.

2021. ápr. 26. 17:04
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Lool, nem épített gyűlöletre a Brexi!? Öreg, én kint tanulok, úgy fújtak a lengyelek és a kelet európaiak ellen ahogy nem szégyeltek. "Elveszik a munkánk", és társai. Hetente megkaptam hogy "mikor megyek haza?" Pedig EGYETEMEN vagyok kint.
2021. ápr. 26. 17:07
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem te félre értetted amit a 16-os írt.

Pont az ellenkező oldalt mondta, hogy az nem épített hazugságokra, akik az EU-ban maradás mellett érveltek.

2021. ápr. 26. 19:55
 19/20 anonim ***** válasza:
67%

Beszélnek itt sokan oltási-propagandáról is. Az is gyűlöletre épít?

2021. ápr. 26. 19:59
 20/20 anonim ***** válasza:
63%

#16-os vagyok.

Miért kevertek bele olyasmit a mondandómba, ami nincs ott? Speciel a 16-os hozzászólásomban csak egy példát hoztam fel annak cáfolatára, hogy minden propaganda hazugságon és gyűlöletkeltésen alapszik.

Ebből az egyik válaszoló pont az ellenkezőjére sikerült jutnia, a másik pedig a vakcinákkal kötöszködik, mintha mondtam volna azokról bármit is.

Olvassátok már el értelmesen a hozzászólásokat, ne a vörös és zöld hüvelykujj legyen a válaszreakció mindenre.

2021. ápr. 26. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!