Miért hiszik azt a magyarok, hogy csak Magyarországon van "propaganda"?
Alapvetően itt azzal van baj, hogy a fidesz 99%-ban hazudik. Eljutottunk oda, hogy már senki semmit nem hisz el nekik, mert nem mondanak igazat. Ha épp valami elk*rnak, akkor meg az ellenzéket támadják, koholt vádakkal. 11 éve azzal vannak hatalmon hogy Gyúúúcsány, miiigráncs, soros, brüsszel. Fidesz szavazót már csak az 1 bitesek között + a nyuggerek között találsz, aki még beveszi ezeket a sz*rokat.
Szerencsére az ország nagyobb részének már elege van ebből a bullshitből és a jövő évi szavazáson kemény bosszú következik a 12 év szabadrablásért.
Nem véletlen mentik ki a közvagyont alapítványokba, tudják hogy vége lesz a mézes éveknek.
Egyébként meg minden más országban is van propaganda....
"#13 De igen, mindenhol hazugságokra és gyűlölködésre alapozzák, legalábbis nekem nem jut eszembe kivétel."
Akkor nem ugyanazt tartjuk propaganda alatt. Pl.: a Brexit népszavazás az a része, ami a maradást ösztönözte szerintem se nem hazugságokon, se nem gyűlöletre épített, de attól még propaganda volt.
Szerintem te félre értetted amit a 16-os írt.
Pont az ellenkező oldalt mondta, hogy az nem épített hazugságokra, akik az EU-ban maradás mellett érveltek.
Beszélnek itt sokan oltási-propagandáról is. Az is gyűlöletre épít?
#16-os vagyok.
Miért kevertek bele olyasmit a mondandómba, ami nincs ott? Speciel a 16-os hozzászólásomban csak egy példát hoztam fel annak cáfolatára, hogy minden propaganda hazugságon és gyűlöletkeltésen alapszik.
Ebből az egyik válaszoló pont az ellenkezőjére sikerült jutnia, a másik pedig a vakcinákkal kötöszködik, mintha mondtam volna azokról bármit is.
Olvassátok már el értelmesen a hozzászólásokat, ne a vörös és zöld hüvelykujj legyen a válaszreakció mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!