Mikor lesz teljesen eltörölve az éjszakai kijárási tilalom?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 22:58
A kérdező szavazást indított:
Május
Június
Július
Ez már egész évben érvényben marad
33 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nem csak egész évben, hanem az egész életben.
2/15 anonim válasza:
Már nem ez a zavaró, hanem a közterületi maszkhordási kötelezettség, akkor is, ha nincs a közeledben más... Amúgy szerintem júniusban lesz eltörölve.
3/15 anonim válasza:
Május vége....köztéri maszkkal együtt, ha abból indulok ki, hogy a kettő egyszerre lett bevezetve.
4/15 anonim válasza:
Szerintem néhány évtizeden belül simán eltörölhetik, nem marad így míg ember él a Földön.
5/15 árokpart válasza:
Május eleje felé már szerintem eltörlik. Ha kinyit szinte már minden akkor semmi értelme.
6/15 anonim válasza:
Május végéig el lesz törölve és június közepére a maszkot is el lehet dobni valószínűleg. Közeleg a választás, ilyenkor a pártok hajlamosabbak engedni.
8/15 anonim válasza:
4,5 millió beoltottnál szerintem eltörlik a maszkozást, és a kijárásit is.
Bár őszintén már egyik sincs a valóságban, ha jársz Budapesten láthatod.
Ahol van vamzer, ott páran még felveszik, amúgy mindenki szarik rá.
9/15 anonim válasza:
A kijárási eltörlése már nagyon kéne. Baromira ésszerűtlen volt már a bevezetésekor is, mert nyilván akkor tilos az utcára lépni, amikor a legkevesebben vannak kint... ez már akkor egy értelmetlen látszatintézkedés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!