Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek fel fognak lázadni...

Szerintetek fel fognak lázadni a védettségi igazolvány ellen az éttermek, szállásadók, múzeumok?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy szerencsére sok szállásadó nem fogja elérni a védettségi igazolványt, mert a kormányhoz hasonlóan nem akarják diszkriminálni azokat, akik nem oltatják be magukat.
2021. ápr. 25. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
74%

Menj panaszkodni a diktatúról az Uniónak. Legfeljebb körberöhögnek, mert ott is ugyanezeket tervezik bevezetni.

2021. ápr. 25. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Valószínűleg igen, mert ha a normális emberek nem látogathatják őket, azzal több bevételtől esnek el, mint egy esetleges büntetés összege.
2021. ápr. 25. 13:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. ápr. 25. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért van déja vum? Mintha ezt a szöveget egyszer hallottam volna már, úgy tavaly november környékén :D Akkor a lezárások elleni lázadásokról képzelegtetek, most erről.

Nagyon egyszerű a gyakorlat, ha nem is sokszor, de azért érkeztek hírek lefülelt vendéglátóhelyekről.

Első bünti 6 hónap bezárás szokott lenni. Visszaesőnek 1 év, eddig 1 ilyen volt:

[link]

2021. ápr. 25. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fognak, örülnek ha végre megy valaki és pénzt visz a házhoz. Biztos lesz majd néhâny bátor akit majd megbüntetnek aztán kész
2021. ápr. 25. 14:21
 16/19 anonim ***** válasza:
18%

Itt hogy lehetne lázadni?

Fél évre - egy évre simán bezárhatnak az új szabályok szerint bármilyen vendéglátóhelyet, és milliós bírságokat is kiszabnak.

Persze, pereskedhetsz pár évet, pénz nélkül...

Ez egy emberellenes kormány.

2021. ápr. 25. 14:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Kapnak még egy csepp manikát vállalkozástámogatás címén, azt máris csend lesz.
2021. ápr. 25. 14:46
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Persze de csak csendben fogják elsunnyogni.

Hangosan nem max a gyakorin nehogy bezárassák őket.

2021. ápr. 25. 16:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a múzeumok hogyan kerültek ide?

Amúgy nem láttam még lázadó kocsmárost.

2021. ápr. 26. 11:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!