Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek ismét szigorítás lesz a...

Ennek ismét szigorítás lesz a vége?

Figyelt kérdés

Egymás hegyén hátán, maszk nélkül:

[link]

2021. ápr. 25. 07:10
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
32%

Van rá esély, bár attól is függ, hogyan haladnak az oltások. Ha a többség be lesz oltva, akkor új boltzár felesleges lesz, inkább kiterjesztik majd az oltásigazolás kötelezettséget még több helyre.

Bár ennek ugye az alkotmányossága kérdéses, ezt még le kell majd játszani az AB előtt: [link]

2021. ápr. 25. 07:26
 2/33 anonim ***** válasza:
84%

Nem a vírus miatt kérdezem, hanem amúgy: mi a jó ebben, hogy az emberek kiülnek a Deák térre piknikezni, miközben egy négyzetcentiméter távolság nincs egy idegentől? Miért jó egy idegen szájában lenni, úgy beszélgetni a barátaiddal, hogy közben valaki melletted a szádba fingik?

Meg úgy teraszozni, hogy a kajádat lepöfékeli a nagykörút összes autója?

Vírustól függetlenül nekem ezek annyira nem tűnnek minőségi szórakozásnak. Vagy csak én gyűlölöm ennyire a tömeget :D

2021. ápr. 25. 07:27
 3/33 anonim ***** válasza:
94%

2: ahol a füvön ülnek vagy a víz partján, ott még elmegy, mert van hangulata, és oda nyilván sokan mennek

De hogy miért jó a körút mellett ücsörögni a gyalogosok és az zajos, benzingőzös autók között a járdán, azt én sem értem.

2021. ápr. 25. 07:33
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
2-4 hét múlva kiderül. Szerintem is lesz ennek következménye. Főleg, hogy többségében azok teraszoznak egymás hegyén-hátán akik lebirkázzák az oltottakat.
2021. ápr. 25. 07:49
 5/33 anonim ***** válasza:
82%
Amikor tavaly májusban volt nyitás, akkor is sokan ezen majréztak, hogy pár héten belül következménye lesz.
2021. ápr. 25. 08:22
 6/33 anonim ***** válasza:
53%
Bennem tegnap merült fel bennem a kérdés,hogy vajon egy év utàn képesek leszünk-e úgy élni, mint előtte. Én szerintem nem tudnék nyugodtan beülni màr wgy moziba sem, nagyon zavarnának az emberek, és hogy túl közel vannak. Nekem sok időbe fog telni, hogy ne azt nézzem, hogy mennyi potenciális vírushordozó van körülöttem. De ez úgy látom a legtöbb embernek nem probléma. Gondolom sejtették Orbánék, hogy ez lesz már első nap.. Remélem nem lesz belőle megint tömeges fertőzés.
2021. ápr. 25. 08:30
 7/33 anonim ***** válasza:
91%
Lehet ha az lesz. A kormány "fokozatos" nyitásról beszélt, aminek az eredménye az lett, hogy kijelöltek egy "opening" napot, amikor az egész ország összecsődül maszk meg minden nélkül és ünnepli a nyitást, miközben a járványhelyzet alig javult. Túlszigorú törvényeket eszement enyhítések követnek :\.. Gyanítom, hogy politikai motiváció van mögötte, mert ebből több szavazat jön.
2021. ápr. 25. 08:37
 8/33 anonim ***** válasza:
67%
Tavaly május 3-ra meg volt jósolva a járvány tetőzése. 4-én elkezdtek kinyitni mindent. A tetőzéskor, tehát amikor a legtöbb fertőzött volt. Akkor is jött a sok vészmadár hogy majd fú de berobban a járvány és mind meg fogunk halni. Aztán végül mégsem jött el a világvége. A vírus menetrendszerűen elment nyaralni, pont ahogyan megbeszélték vele.
2021. ápr. 25. 08:39
 9/33 anonim ***** válasza:
56%

Én örülök ezeknek a képeknek, megmutatja, hogy a hiszti azért nem mosta át mindenkinek az agyát. Hátha Orbánnak is feltűnik, hogy az emberek szabad életet akarnak nem pedig zsarolási igazolványt.

Egyébként Floridában, Texasban még szabadabb élet van, mint itt, mégis megy le a járványgörbe.

De rettegők otthon lehet maradni, és felvenni még 820 oltást, és félni a random új variánstól, de én személy szerint vállalom az élet kockázatát, és inkább járom a haláltáncot, mint a lassú elsorvadást bezárva. Tavaly is az első szabad perctől az utolsóig kihasználtam az életet, mégsem lettem laboratóriumi vérteszt alapján sem Covid-os.

2021. ápr. 25. 08:54
 10/33 anonim ***** válasza:
48%
Mért lenne?
2021. ápr. 25. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!