Vissza tud majd a nép rendezkedni a normál életbe ha feloldja a kormány a szigorításokat?
Figyelt kérdés
Nekem pl. nagyon fura és bosszantó lesz, hogy ismét hangzavar lesz 8 óra után is , illetve a közeli szórakozó helyek és kocsmákból is nagyon jön a zaj.
Persze félreértés ne essék nem a járványnak örültem mert az borzasztó a sok beteg és halott ember miatt, de kicsit nyugodtabb volt az élet.
Kormányszinten is lehetne gondolkodni szerintem valami ilyesmibe , hogy évente lenne aktívabb és csendesebb időszak , mint az A és B hetek, nyílván több lenne az aktív , hogy örüljenek akik erre vágynak de a csendre és nyugalorma vágyóknak is lehetne kezdvezni évente pár hónappal valamilyen formában.
2021. ápr. 5. 17:01
1/8 anonim válasza:
A kérdés kitaláción alapul. A korlátozásokat sohasem fogják feloldani. A világrend átrendeződik.
2/8 anonim válasza:
A kis kocsmák nem fognak kinyitni, mert régen tönkrement a tulaj, ettől ne félj. Hogy nem kell majd felrakni a rongyot 50 fokban, az meg csak bónusz.
3/8 anonim válasza:
Nem lesz semmi sem ugyanolyan már.
4/8 anonim válasza:
Nekem 1 másodperc alatt sikerülne. Tavaly is egész jól ment, 1 hét után fel sem tűnt, hogy előtte volt az első hiszti hullám.
6/8 anonim válasza:
Ideje lenne már feloldani a korlátozásokat.
8/8 anonim válasza:
Ha ilyen szintű békességre vágysz ahhoz neked kell alkalmazkodni . Nem fog a társadalom hozzád . Pl.: erdő közepére költözöl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!