Meg lehetett volna akadályozni az egészségügy összeomlását, ha augusztus utolsó 3 hetében a lehető legkeményebb szigorításokat vezet be a kormány?
Nem kellett volna nagyon nagy szigor. Csak nem engedni az éttermeket, kocsmákat, szórakozóhelyeket. Most a kijárási tilalomig mentek az 500 főd rendezvények. A focimeccseket hagyjuk is.
Szóval az ilyen szuper terjesztő helyeket kellett volna csak megfogni és akkor elfogadhatóbb lenne jóval a helyzet. És a gazdaságnak sem lett volna sokkal nagyobb sokk.
Ezért kellett volna a szigorú korlátozás. Az okos ember a más kárán tanul, a magyar a sajátján sem. A magyar csak akkor fogad szót, viselkedik felelősségteljesen, ha ütik.
6#
7#
Eü-s vagyok...
#8 Nem válaszoltál a kérdésre.
Hol omlott össze az egészségügy és mikor, kérdező?
#9 nem vagyok eü-s de itt is tegnap láttam egy kérdést, hogy valaki nem ment el orvoshoz durvább égési sérüléssel és most rossz állapotban van neki. szóval egy csomó ilyen kár is keletkezik abból, hogy az van, hogy csak sürgős eseteket látnak el. és ott a kérdező nyilván elmehetett volna, de azt gondolta úgy sem látnák el.
és a 150 napi halott az egy hónapban 4500. szóval meghalnak ezrek. és a nem covidos halottakról vagy aki nem volt tesztelve nem is beszéltünk még.
szerintem nem kérdés, hogy nem lett jól csinálva. amit lehet arra írni, hogy tapasztalatlan ebben a kormány. de van amit nem lehet erre. pl foci meccsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!