Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egy év covid helyzet alatt...

Az egy év covid helyzet alatt szerintetek volt olyan szigorítás aminek tényleg lett is értelme?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a bolt bezárásokra, a vásárlási idősávra, az otthon maradós kampányra, a szolgáltatások megszüntetésére stb stb.

Ti bármelyiket értelmesnek, hasznosnak gondoljátok?

Valamelyiktől javult a helyzet véleményetek szerint?

2021. ápr. 24. 23:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

#16: Egyetértek veled!

Ez a köztéri maszkviselés akkora baromsàg. Reggel mikor megyek dolgozni, akkor a buszmegállóbam én állok egyedül minden nap. Nem túlzok, de tőlem egy km-re sincs gyalogos ember. Mégis állok ott maszkban magamban. Valóban nagy ott a fertőzésveszély!

Egyébként làtva a tegnapi képeket a megnyitott teraszokról, szerintem meglesz ennek a böjtje. :(

Kíváncsi leszek lesz-e majd javulás, ha az oltottak mehetnek mindenhova már.

2021. ápr. 25. 15:22
 22/29 anonim ***** válasza:
14%

"Ez a köztéri maszkviselés akkora baromsàg. Reggel mikor megyek dolgozni, akkor a buszmegállóbam én állok egyedül minden nap. Nem túlzok, de tőlem egy km-re sincs gyalogos ember. Mégis állok ott maszkban magamban. Valóban nagy ott a fertőzésveszély!"

Kérdező nem akkor van értelme a maszknak, ha senki sincs a közeledben. Viszont amikor nyitottak a teraszok, akkor voltak maszkjok az emberekenen? Nem voltam teraszon de tervezek menni, így nyilván nem veszem fel, ha senki se rajtam kívül, viszont örülnék ha mindenkin kéne lennie. Nyilván nem az üres utcán fertőzöl meg valakit de az emberek felveszik, amikor a másik mellett vannak?

2021. ápr. 25. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:
78%
Pont ezeknek a szigorításoknak, elszakításoknak köszönhető az a sok halott, a Covid ugyanolyan vírus, mint a többi. S ezt még mindig nem látják át rengetegen, hogy milyen szervezett népességcsökkentés megy. Tudom, konteós vagyok, még mielőtt valami 🐑 beböfögné.
2021. ápr. 25. 20:48
 24/29 anonim ***** válasza:
57%
Talán annak volt értelme, hogy az ajánlott levelek kézbesíthetőek voltak postaládaba.
2021. ápr. 25. 23:35
 25/29 anonim ***** válasza:
58%
Semmi csak lassitjak ezt a szart. Fel kell oldani mindent. Aki tuleli tuleli
2021. ápr. 26. 01:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Jellemzően nem. Sőt saját tapasztalataim alapján inkább azt mondanám többségük kontraproduktív volt. Ha egy valóságos járvány lett volna, inkább annak terjedéséhez járult hozzá.
2021. máj. 3. 21:01
 27/29 anonim ***** válasza:

"Brit mutáns. 3 hullám. Most jön az Indiai mutáns. És a 4. hullám."

Kedves testvérem várd ki a 2035-ben jövő bengáli mutánst! Na az kettő másodperc alatt eszi meg a májad és miután megemésztette belefossa a vastagbeledbe. Na ettől már van miért félni.

2021. máj. 3. 21:07
 28/29 anonim ***** válasza:
Bengáli? Ugyan, addigra már az Androméda-ködi mutáns is ideér, az ufókkal.
2021. máj. 3. 21:52
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem kellett volna lezárni egy percre sem, legfeljebb a levegőt kellett volna elzárni a drága jó politikusaink és a fehér köpenyes gyilkos "celeb orvosok" elől úgy 5 percre, máris jobban állnánk.
2021. máj. 4. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!