Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Segíteni fogják a jogszabályok...

Segíteni fogják a jogszabályok módosításával a munkáltatókat, hogy kötelezhessék a munkavállalókat az oltakozásra?

Figyelt kérdés

Szerintem ezzel lehetne legjobban felpörgetni a regisztrációt. Ha a munkahelye forog kockán akkor talán még a vírustagadó meg oltásellenes is beadatja magának az oltást.

Ha megakad a regisztráció akkor várható ilyen intézkedés?

2021. ápr. 24. 18:39
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%
18) akkor az államot kell perelni Brüsszelben.ez persze nem egyszerű és költséges,de több ezer személy esetében már korántsem bevállalhatatlan.
2021. ápr. 24. 19:07
 22/35 A kérdező kommentje:

Nagyon rossz helyzetben vagyok vele igen, de jó, hogy te még dönthetsz róla , arról viszont nem dönthetsz, hogy ha elkapod a vírust akkor lehet durván megtépáz , míg az oltással könnyebben megúsztad volna vagy el se kapod az első körben

23/35 anonim ***** válasza:
67%

"Aztán eldöntheted, hogy az 5g meg chipes konteók a fontosabbak vagy a pénz amiből eltartod magad esetleg családod"

Nekem az életem fontosabb, neked meg nem kell majd eltartanod senkit, ha beledöglesz az oltásba. Ha mind megdöglöttetek, majd lesz elég munkájuk azoknak, akik nem oltatták be magukat. :)

24/35 A kérdező kommentje:

Nah a tipikus libernyák feljelentő aki szalad az EU-hoz , elárulom az EU tojni fog bele , sőt sok helyen nyugaton is ez lesz , kitaszítottak lesznek az oltásellenesek , a társadalom peremére kerülnek

2021. ápr. 24. 19:08
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

Még te birkucizol le másokat :)

Kiskomám, te sem oltattad be magad, simán bérkommentelő vagy.

2021. ápr. 24. 19:08
 26/35 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező.Szerintem kitaszítottnak lenni sokkal jobb lesz, mint beletartozni a rendszerbe.
2021. ápr. 24. 19:11
 27/35 anonim ***** válasza:
67%

Jajj ha elkapod...én elkaptam a koronát, kibbasszottul durva volt, 1 hétig aludtam!

Végre pihentem egy kicsit :) borzalom

az összes ismerősöm, aki beadatta a halálvakcinát, most szenved...a meglévő betegsége rosszabbodott, lehet hogy életveszélybe kerül...de ő okos, én meg hülye

idióták...

2021. ápr. 24. 19:11
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

@9

Nem a chippel van a baj, hanem az évek múlva jelentkező esetleges bénulással meg a rákkeltéssel és a többi lehetséges mellékhatással. Legalábbis ezeket mondják inkább, igaz, én magam ezeket is túlzónak tartom. Ugyanakkor megértem azokat is, akik nem hajlandók egy sebtiben összedobott, teszteletlen gyógyszert magukba nyomatni. Személy szerint én totál fölöslegesnek tartom ezt az egész felhajtást is az épp aktuális hapcivírus miatt, de beoltattam magamat - nem azért, mert rettegő idióta lennék, hanem mert volt egy megérzésem, hogy el lesz lehetetlenítve a normáls élet az oltatlanok számára. Ha ilyen megérzéseim lennének Tippmixen... :(

2021. ápr. 24. 19:17
 29/35 A kérdező kommentje:

Persze persze, összes ismerősöd aki oltotta magát az most beteg :DD

Istenem, talán még ti se hiszitek el teljesen, olvassátok Facebookon egymás beteg konteós megosztásait meg hazugságait és annyit hazudjátok , hogy már elhiszitek

2021. ápr. 24. 19:17
 30/35 anonim ***** válasza:
75%
22) lehet hogy már kétszer elkaptam ki tudja.. emlékszem tavaly nyáron kapart a torkom és volt egy kis hőemelkedésem.novemberben a fejem és a torkom fájt,be voltam rekedve és elég híg volt a székletem,azt hiszem 2 napig.februárban köhögtem torokfájás mellett,talán lázam is volt,de egy hétvégi ágybanfekvés segített.
2021. ápr. 24. 19:18
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!