Segíteni fogják a jogszabályok módosításával a munkáltatókat, hogy kötelezhessék a munkavállalókat az oltakozásra?
Szerintem ezzel lehetne legjobban felpörgetni a regisztrációt. Ha a munkahelye forog kockán akkor talán még a vírustagadó meg oltásellenes is beadatja magának az oltást.
Ha megakad a regisztráció akkor várható ilyen intézkedés?
Nagyon rossz helyzetben vagyok vele igen, de jó, hogy te még dönthetsz róla , arról viszont nem dönthetsz, hogy ha elkapod a vírust akkor lehet durván megtépáz , míg az oltással könnyebben megúsztad volna vagy el se kapod az első körben
"Aztán eldöntheted, hogy az 5g meg chipes konteók a fontosabbak vagy a pénz amiből eltartod magad esetleg családod"
Nekem az életem fontosabb, neked meg nem kell majd eltartanod senkit, ha beledöglesz az oltásba. Ha mind megdöglöttetek, majd lesz elég munkájuk azoknak, akik nem oltatták be magukat. :)
Nah a tipikus libernyák feljelentő aki szalad az EU-hoz , elárulom az EU tojni fog bele , sőt sok helyen nyugaton is ez lesz , kitaszítottak lesznek az oltásellenesek , a társadalom peremére kerülnek
Még te birkucizol le másokat :)
Kiskomám, te sem oltattad be magad, simán bérkommentelő vagy.
Jajj ha elkapod...én elkaptam a koronát, kibbasszottul durva volt, 1 hétig aludtam!
Végre pihentem egy kicsit :) borzalom
az összes ismerősöm, aki beadatta a halálvakcinát, most szenved...a meglévő betegsége rosszabbodott, lehet hogy életveszélybe kerül...de ő okos, én meg hülye
idióták...
@9
Nem a chippel van a baj, hanem az évek múlva jelentkező esetleges bénulással meg a rákkeltéssel és a többi lehetséges mellékhatással. Legalábbis ezeket mondják inkább, igaz, én magam ezeket is túlzónak tartom. Ugyanakkor megértem azokat is, akik nem hajlandók egy sebtiben összedobott, teszteletlen gyógyszert magukba nyomatni. Személy szerint én totál fölöslegesnek tartom ezt az egész felhajtást is az épp aktuális hapcivírus miatt, de beoltattam magamat - nem azért, mert rettegő idióta lennék, hanem mert volt egy megérzésem, hogy el lesz lehetetlenítve a normáls élet az oltatlanok számára. Ha ilyen megérzéseim lennének Tippmixen... :(
Persze persze, összes ismerősöd aki oltotta magát az most beteg :DD
Istenem, talán még ti se hiszitek el teljesen, olvassátok Facebookon egymás beteg konteós megosztásait meg hazugságait és annyit hazudjátok , hogy már elhiszitek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!