Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Segíteni fogják a jogszabályok...

Segíteni fogják a jogszabályok módosításával a munkáltatókat, hogy kötelezhessék a munkavállalókat az oltakozásra?

Figyelt kérdés

Szerintem ezzel lehetne legjobban felpörgetni a regisztrációt. Ha a munkahelye forog kockán akkor talán még a vírustagadó meg oltásellenes is beadatja magának az oltást.

Ha megakad a regisztráció akkor várható ilyen intézkedés?

2021. ápr. 24. 18:39
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
68%
11) ez esetben nyugodtan lehet több tízmilliós pert akasztani a munkáltató nyakába.beszélgetést rögzíteni nem nagy dolog ma már.
2021. ápr. 24. 18:57
 12/35 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező te beoltattad már magad?És ha igen mivel?
2021. ápr. 24. 18:57
 13/35 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, értjük hogy te bele vagy bolondulva az oltásba, de mondd már meg minek kell feltenni ilyen provokàló kérdéseket?

Ha te be vagy oltva, akkor neked nem mindegy hogy más hogy jár a munkahelyére?

2021. ápr. 24. 19:00
 14/35 A kérdező kommentje:

Erről szól a kérdés birkuci.. jogszabályt fognak módosítani remélhetőleg ami megengedi a munkáltatóknak, hogy eldöntsék, hogy alkalmaznak e oltáselleneseket vagy kiteszik a szűrüket.

2021. ápr. 24. 19:01
 15/35 A kérdező kommentje:

Igen beoltattam már magam

2021. ápr. 24. 19:01
 16/35 anonim ***** válasza:
15%

"ez esetben nyugodtan lehet több tízmilliós pert akasztani a munkáltató nyakába."

Épp erről szól a kérdés. Mivel ha úgy döntenek, hogy jogszabállyal lehetővé teszik hogy a munkáltató eldöntse, elvárja-e a munkavállalóitól az oltást, akkor értelemszerűen nem lehet megnyerni egy ilyen pert.

2021. ápr. 24. 19:02
 17/35 anonim ***** válasza:
65%

Továbbra sem értem, ha beoltattad magad, akkor neked miért jó ha másnak rossz lesz.

Jaj de jó lesz ha ez a sok bolond koppan majd egyet...

2021. ápr. 24. 19:03
 18/35 anonim ***** válasza:
57%

Nálunk a férjem van olyan helyzetben, hogy reális esélyt látok arra, hogy oltásra kötelezzék.

Nos, akkor majd szépen felmond, és eltartom én. Nem leszünk öngyilkosok senki kedvéért.

2021. ápr. 24. 19:04
 19/35 anonim ***** válasza:
83%
19.Ezt én sem értem.Ha beoltatta magát akkor mit érdekli,hogy ki mit csinál. Amúgy meg kérdező te rosszabb helyzetben vagy mint én mert én még dönthetek,hogy beoltatom magam,de te már nem.
2021. ápr. 24. 19:05
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
#21: Tudod ha a rosszindulat fájna, a kèrdező màr ordítana...
2021. ápr. 24. 19:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!