Mit gondolsz a nyitasrol? Egyetértesz vele?
Szerintem ennek lehet nem lesz jó vége osszeereszteni egy csomó embert maszk nélkül teraszikra éttermekben stb úgy hogy ma is több mint 200 halott volt. A védőoltás beadás után 3 héttel kezd el hatni akkor ez még nem túlságosan korai??
Jövő héten meg elvileg nyithatnak a mozik, színházak, kocsmák, minden.
Zabálni, böfögni százával, hömpölyögni a plázákban ezrével lehet... Szép! De ha nekem késik a vonatom, akkor megyek a fogdába, ugye? Miféle nyitási sorrend ez? Nehogy már az a pár éjjel sétálgató ember csinálja a járványterjesztést! Eddig is nevetséges volt. Ha azt akarják, hogy ne legyenek éjjel emberek, akkor tiltsák az éjjeli lebújokat, ne az utcán sétálgató két fő per négyzetkilométert izélgessék!
Ó de kedvesek, az esti 8-as hazaértést felemelték 11-re. Türüld ki vele a feneked, mert az esti vonat meg 23:09-re ér be.
#12 Mit hisztizel? Az előbb még éppen 8-ra nem tudtál hazaérni, most meg éppen 11-re nem sikerül?
Nem hisztizni kell hanem a korábbi vonattal utazni. Nem bonyolult.
#12nek
mily érdekes én rendszeresen utazok bp-miskolc között és furamód MINDIG meg tudtam oldani a nyolcra és tízre hazaérést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!