Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolsz a nyitasrol?...

Mit gondolsz a nyitasrol? Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés

Szerintem ennek lehet nem lesz jó vége osszeereszteni egy csomó embert maszk nélkül teraszikra éttermekben stb úgy hogy ma is több mint 200 halott volt. A védőoltás beadás után 3 héttel kezd el hatni akkor ez még nem túlságosan korai??

Jövő héten meg elvileg nyithatnak a mozik, színházak, kocsmák, minden.

2021. ápr. 24. 14:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Ne legyetek biztosak benne, hogy nem jön újabb lezárás. Akárki akárhányszor jön itt több ezer kilométeres országokkal, ahol nem volt zárás, szerintem elég kockázatos. Ja és nem vagyok otthon rettegő, nem akarok maszkban aludni, mielőtt valaki "emlékeztetne". Sose akartam teljes lezárást de teljes nyitást se járványkor. Bár ez nem teljes nyitás, viszont veszélyes, főleg a amszk nélküli része. Ne legyetek biztosak benne, hogy nem robban be később.
2021. ápr. 24. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
40%

Zabálni, böfögni százával, hömpölyögni a plázákban ezrével lehet... Szép! De ha nekem késik a vonatom, akkor megyek a fogdába, ugye? Miféle nyitási sorrend ez? Nehogy már az a pár éjjel sétálgató ember csinálja a járványterjesztést! Eddig is nevetséges volt. Ha azt akarják, hogy ne legyenek éjjel emberek, akkor tiltsák az éjjeli lebújokat, ne az utcán sétálgató két fő per négyzetkilométert izélgessék!

Ó de kedvesek, az esti 8-as hazaértést felemelték 11-re. Türüld ki vele a feneked, mert az esti vonat meg 23:09-re ér be.

2021. ápr. 24. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
20%

#12 Mit hisztizel? Az előbb még éppen 8-ra nem tudtál hazaérni, most meg éppen 11-re nem sikerül?

Nem hisztizni kell hanem a korábbi vonattal utazni. Nem bonyolult.

2021. ápr. 24. 22:32
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

#12nek

mily érdekes én rendszeresen utazok bp-miskolc között és furamód MINDIG meg tudtam oldani a nyolcra és tízre hazaérést...

2021. ápr. 24. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Korai. Nem.
2021. ápr. 25. 11:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Elnézve az egymás hegyén hátán levő zombitömeget, nem!
2021. ápr. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.