16-17 éveseknek is kelleni fog védettségi igazolvány, hogy ezt-azt látogassuk?
Járművet vezetni életünk végéig gyakorlunk, ha úgy nézed - tehát mindig alázattal és odafigyeléssel kell az akármilyen járművet vezetned...
A jogsi azt jelenti, hogy (elvileg) megtanultad mit jelent a járművezetés, és elvileg nem vagy ön- és közveszélyes.
Ne keverjétek ide sem a jogsit, sem mást, ugyanis azok nem hordoznak magukban olyan kérdéseket, mint ez az új kártya.
Bocs, akkor legközelebb pucéran akarok bemenni egy étterembe, akkor rendőrt hívok hogy milyen hátrányos megkülönböztetés már hogy nem engednek be.
Buszon meg simán bliccelek hisz ugye lehet azt mondani hogy az én magánügyem, hogy van-e bérletem.
"A jogsi azt jelenti, hogy (elvileg) megtanultad mit jelent a járművezetés, és elvileg nem vagy ön- és közveszélyes."
Az oltáshoz tanulni ugyan nem kell, de pontosan ezt jelenti az is. Hogy nagyságrenddel kevésbé vagy ön- és közveszélyes az adott járvánhelyzetben, tehát megengedhetőek olyan dolgok is már neked, ami az oltatlanoknak még nem.
"De aki már oltott, arra miért is lennék veszélyes?"
Aki már oltott, arra nyilván nem vagy (vagy legalábbis sokkal kisebb eséllyel), de te úgy gondoltad hogy mindenhova az oltottakat és téged engedjenek csak be?
Na az azért már durva lenne hogy az egészségügyi jogairól mondatnak le embereket.
Ilyet egy kormány se merne meglépni.
16
"az oltottakat és téged"
Már megint a fideszes szócsavarás. Ki képezett ki titeket? A KGB?
Nem csak én vagyok ám oltatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!