Lehet majd jelenteni azokat a helyeket ahol nem ellenőrzik az oltási igazolást? Mivel büntetnéd azt aki megszegi?
Gondolom nem kell mondani, hogy csak így lesz értelme az egésznek. Ez világos mindenki számára.
Lesz valami online felület? Esetleg telefonszám?
Van erről valami kész terv? Esetleg járhatnának civil ruhás ellenőrök.
Én első körben 1 hónapra záratnám be a helyet. Ha nem jön meg az eszük akkor folyamatosan növelném
Vendeglato vallalkozasok eddig is mindenfele szabalynak meg kellett felelniuk, hogy uzemelhessenek ... most sincs maskent, csak szigorodtak a szabalyok.
Aki megszegi az eloirasokat, azt megbuntetik es par honapra bezarjak. Es megfogjak tenni, mert a maszk kapcsan is megtettek.
Egy vallalkozo idaig is megszegte a szabalyokat es idaig is racseszett ha kapott egy ellenorzest. Mindig van aki kockaztat es mindig van aki le is bukik.
Nem válogatok, mert pont lesz*rom az egészet, csak hagyjon már békén engem mindenki COVID-ügyben. Pontosan arra voltam kíváncsi, amit írtál és köszönöm, hogy írtad. Ha tényleg így mennek a dolgok, akkor nagyjából oké, amit a kormány kitalált. Csak mondjuk ha tényleg kb. két hét az átfutási idő, akkor úgy illett volna, hogy mondjuk ma bejelentik, hogy két hét múlva, mikor mindenki, aki most kér oltást, megkapja a kártyát, nyitnak a szolgáltatások. Hiszen ekkor azt látom, hogy ha én pl. könyvtárba szeretnék menni, ahhoz kell a szuri, akkor regisztrálok, megkapom, gyön a papír és mire megjön, mehetek.
"Aki akart már hónapokkal ezelőtt regisztrált, nem most kell kapkodni"
Nem kapkodom. Csak mikor kezdődött az egész, még arról volt szó, hogy kevés az oltóanyag, először az EÜ dolgozók, az idősek, a krónikus betegek, a kiemelt kockázatúak... Szó sem volt arról, hogy valaha az életben lesz annyi vakcina, hogy az egészséges, életerős emberek (akik amúgy az egészet finanszírozzák az adójukból) is kapnak. Most meg ott járunk, hogy az apád f***át, ha nem oltod be magadat, biztosan a bukottbalódalt támogatod és sorosbérenc vagy.
Én a biztonság kedvéért egt nagy sárga csillagot is felteszek,hogy kitűnjek a tömegből,hogy bizony,én terjesztem a leghalálosabb kórt,ha beengednek egy kávézóba,ott az összes embert megfertőzöm és szörnyű lesz!
Borzaszró,hogy itt járunk. Büntetéseket akarnak...
Az ilyeneket úgy kivàgnám egy hónapra Afrikába,ahol valami sokkal nagyobb kór pusztít,hogy csak na.
Mengele most itt ki tudná élni magát,azt hiszem. Vevő is lenne rá.
Felfordul a gyomrom az ilyen emberektől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!