Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet majd jelenteni azokat a...

Lehet majd jelenteni azokat a helyeket ahol nem ellenőrzik az oltási igazolást? Mivel büntetnéd azt aki megszegi?

Figyelt kérdés

Gondolom nem kell mondani, hogy csak így lesz értelme az egésznek. Ez világos mindenki számára.

Lesz valami online felület? Esetleg telefonszám?

Van erről valami kész terv? Esetleg járhatnának civil ruhás ellenőrök.

Én első körben 1 hónapra záratnám be a helyet. Ha nem jön meg az eszük akkor folyamatosan növelném

2021. ápr. 23. 21:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%
Senki sem kérdezett? Magad írtad ki a kérdést, szóval lehet nem ártana ha megnézetnéd az agyad, csúnya dolog a demencia.
2021. ápr. 23. 21:36
 12/30 anonim ***** válasza:
74%

Én először feltennék pár kérdést, a válaszok ismeretében döntenék a büntetésről.

Tehát azt mondjuk, hogy vannak szolgáltatások, amelyek csak védettségi igazolással vehetőek igénybe. Hogy ez miért van így és mely szolgáltatások ezek, azokba most ne menjünk bele, mert sok kínos kérdésem lenne.

A lényeg azonban az alábbi: ha én, mint egészséges, harmincas jómunkásember (nem pedagógus, nem EÜ dolgozó, nem pap) most, április 23-án, pénteken este nagyjából fél 10-kor eldöntöm, hogy beoltatom magamat, mert kell a védettségi igazolvány, mikorra kapom meg? Van annyi oltás, hogy nekem is jusson? Hányadik oltás után kapom meg a kártyát? Mikorra érkezik meg?

Könnyű dolog valamit kötelezővé tenni, de ahhoz először meg kell oldani, hogy mindenki, akinek kötelező, könnyen és lehetőleg ingyenesen el tudja érni.

(ha ez már most is megvan, akkor részemről oké a dolog)

2021. ápr. 23. 21:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan?

Ez a mentalitás vezetett oda, ahol most tartunk.

Dögöljön meg a szomszéd tehene... Szégyen

2021. ápr. 23. 21:39
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezőnek:

[link]

15/30 anonim ***** válasza:
96%
A világ legborzalmasabb eszméi alapultak ezen a mentalitáson és rendszeren. Komolyan ezt sirjuk vissza?
 16/30 A kérdező kommentje:

ma 21:38

Aki akart már hónapokkal ezelőtt regisztrált, nem most kell kapkodni

Azt meg mindenki tudta, hogy erre megy ki az egész, hiszen hónapok óta küldik már ki a kártyákat

2021. ápr. 23. 21:40
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

milyen hivatalos statisztika?

minden cég aki a covid alatt alkalmazottat vesz fel és kormányközeli, az kap havi nettó 500e forintot a fidesztől minden alkalmazott után.

vagyis a cég lejelenti minimálra ami után adózik, a többletet lenyeli és ennyi.

mindenhol így megy magyarországon 1 éve.

ha ezt ne vágod nem tudom hogy hol élsz te.

2021. ápr. 23. 21:41
 18/30 anonim ***** válasza:
18%
"ha én, mint egészséges, harmincas jómunkásember (nem pedagógus, nem EÜ dolgozó, nem pap) most, április 23-án, pénteken este nagyjából fél 10-kor eldöntöm, hogy beoltatom magamat, mert kell a védettségi igazolvány, mikorra kapom meg? Van annyi oltás, hogy nekem is jusson? Hányadik oltás után kapom meg a kártyát? Mikorra érkezik meg?" Ha nem válogatsz oltásokban, hanem elfogadod, amit felkínálnak, akik pár napon belül beoltanak, az oltás után kb 2 hét múlva kapod meg postána a védettségi kártyát.
2021. ápr. 23. 21:42
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Szabadság érdemrenddel. Az ilyen COVID-fasiszta idiótákat pedig a náci háborús bűnösök sorsára ítélném.
2021. ápr. 23. 21:45
 20/30 anonim ***** válasza:
69%
Hát én nem oltatom magam, de tény és való, hogy ha elfogadod az Atro zenekát, a Suptnikot vagy a kínait is akkor hamar sorra kerülsz, a környezetemben aki jelentkezett oltásra az már mindneki megkapta legalább az első oltást, aki regisztrált. Szóval az tagadhatalan, hogy maga az oltás időközben gyorsan megy, ha nem ragaszkodsz a Phiserhez...
2021. ápr. 23. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!