Mások szerint is borzalmas következménye lesz ennek a terasz/kocsma nyitás gangbang-nek itt nyár előtt? A nyarunk rá fog menni?
Most elárasszák a kocsmákat, minden kocsma tulaj azon van, hogy kijátssza a védettségi igazolást is "majd megoldjuk, csak gyertek" alapon. Már most látom ezt facebook-os kommentekben.
Mindeközben az indiai dupla mutáns ráadásul már itt van közöttünk, elvileg 1-2 hét múlva fog berobbanni látványosan.
Erre a korai elhamarkodott nyitásra rá fog menni a nyár? Mert pont akkorra már újra közeledni fog a csúcs felé egy oltás rezisztens hullám, ami valószínűleg a harmadik hullámnál is keményebb lesz (ahogy minden eddigi hullám keményebb volt az azt megelőzőnél).
De, szerintem gond lesz belőle, már csak azért is, mert a Magyar Orvosi Kamara nyíltan ellenezte a nyitást és elhamarkodottnak tartotta. Egyfelől megértem, hogy a szálloda/étterem/kocsma,stb. tulajok nyitni szeretnének, mert valamiből meg kell élni, nyilván nem maradhatnak bezárva örökre, már így is sokan vezsteték el az állásukat. Másfelől viszont hatalmas felelőtlenségnek tartom hogy nyit minden, miközben 2-3000 felett van a napi fertőzöttek, és 200 felett a halottak száma. De sajnos az eddigi korlátozások sem értek sokat, ahogy írták korábban, az utóbbi időszakban egyre kevesebb ember tartotta be ezeket, mostanra már mindenkinek elege van a vírusból..látszik is az eredménye. Az egészségügyi dolgozók eddig is le voltak terhelve, a nyitás után még több dolguk lesz. Sajnos addig mindenki nagy legény, amíg el nem veszíti valamely családtagját a vírus miatt vagy saját maga kórházba nem kerül, és szerintem ez hatalmas ár azért, hogy végre együtt lehessen kocsmázni a haverokkal.
Szívből remélem hogy nem lesz igazam, és hogy nem lesz súlyos következménye ennek a nagy lazításnak, mert jó lenne már magunk mögött tudni ezt a vírust. És én személy szerint akár egészen júniusig ültem volna még a négy fal között, ha ez azt jelenti hogy a nyaralásokra gond nélkül elmehetek.:D
Nyugi már ember, ez beteges.
Őszig van időnk
Elég a covidrettegésből ,vissza a régi életet aki meg rettegve akarja leélni az életét rohadjon meg otthon,bár megjegyzem lehet földrengés ,lakástűz,szénmonoxid mérgezést is otthon kapni,betörők is jöhetnek,megrázhat az áram.
Magyarul aki ennyire ráparázik mindenre az vegyen egy koporsót és abban aludjon a biztonság kedvéért!
Szerintem inkább a nyitás szabályaival vannak problémák, meg az emberekkel, akik odamennek, egyszerűen nem tudnak viselkedni.
Elmentem sétálni, hogy megnézzem mennyire biztonságos egy terasz és a környéke, mert nyilván én is megittam volna valamit, ha biztonságos... Hát katasztrófa, szerintem közel vannak az asztalok, akik ott sétáltak egy csomón nem volt maszk. Erősen kétlem, hogy a nagyrésze túl lett volna már a második oltáson, de szerintem egy csomóan az elsőn se. Sorban állásnál iszonyat közel voltak egymáshoz, ment a puszi puszi az ismerősök között, stb. Meg ugye este a bulinegyed, mintha nem is lenne covid.....
Ebből krva nagy lezárás lesz megint egész nyárra, sokkal jobban ki kellett volna ezt dolgozni. Ha a kormánynak valóban érdeke lenne a vendéglátósok megélhetése és az emberek mentális egészsége, akkor ebbe több energiát fektettek volna. Iszonyat veszélyes a jelenlegi helyzet. Nyilvánvalóan Orbánnak megfelel tökéletesen, hogy minél több beteg és halott legyen, hogy folytathassa a propagandáját és az emberek, hogy örülnek, hogy nyitás van, szánalmas...
"Iszonyat veszélyes a jelenlegi helyzet."
Hát rohadtul nem veszélyes a jelenlegi helyzet ,ezek ugyanazok az emberek akikkel napi szinten együtt buszozik,vásárol az ember.
Elég már a károgásból!
A hozzád hasonló idiótákkal nem állok le erről vitázni.
Csak annyit kérdezek, hogy mi a végzettséged?
17-es ne menj bele vele vitába.
Te gondolkozol jól
Ezt tudjátok csak szajkózni!
Ennyik vagytok!
Mi a végzettséged?Forrás?tanulmány?biológia általános?stb.
Konkrét válaszok helyett csak maszatoltok itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!