Be fogod magad oltani az új rendelet után?
Gondolom mindenki olvasta hogy kártyával lehet majd igénybe venni bizonyos szolgáltatásokat.
A kérdésem azokhoz szólna akik eddig NEM akarták magukat beoltani.
Megváltoztatta ez a véleményed?
élőhalott*
Már írni sem tudok, kész csődtömeg vagyok... :(
#29 Ki kellene vizsgáltatni magad, hogy valójában mi újság. Ha eddig nem volt komoly allergiád, akkor az oltástól sem lesz. Inkább a vírus, mint a vírus részlete egy oltásban? Hm... Nekem nem tűnik logikusnak a választás.
#30 Úgy, hogy a fertőzésen átesés a legtöbb esetben nem eredényez megfelelő szintű ellenanyagot a szervezetben (A sajtes immunitás meg még annál is ritkábban alakul ki rendesen, pedig az lenne a lényege a hosszú távú védettségnek), az oltás fényévekkel magasabb szintű ellenanyagtermelést indít el kontrollált körülmények között, és nagyon szépen mérhető a sejtes immunválasz is, tehát hosszabb lesz a védettség.
Azért példálóztam a bárányhimlővel, mert az szokott hasonlóan "megbújni", és bár hosszú évekig semmilyen tünete nincs az embernek, felnőtt korban okoz övsömört a vírus, még akkor is, ha teljesen biztosan kizárható az újbóli fertőződés. Tehát addig valahol megmaradt a szervezetben, amit a fertőzésen átesettek nem tudtak legyűrni. Az oltottak körében én nem tudok övsömöröst.
Ettől függetlenül beoltatom magam (Sinopharm).
Járvány előtt sem jártam ilyen helyekre.
Aki nem oltat miert nem? Vmi normalis indok azon kivul h nem akar megdogleni 10 ev mulva? :)
De gondolom akik lazadoznak az oltas ellen mind full egeszseges eletet elnek, nem esznek “ szemet” kajat, nem bagoznak, nem isznak :)
Ez a nemtudom mi van benne es ezert nem oltatok duma mar kezd uncsi lenni🤷🏽♀️
36."Ez a nemtudom mi van benne es ezert nem oltatok duma mar kezd uncsi lenni"
Jóhogy már nem kérsz majd minden egyes embertől kötelező írásbeli indokolást,hogy miért nem oltatja be magát. Magánügy.Ugyanúgy,ahogy az is te mit csinálsz.
37: kerdeztem h ki miert nem oltatja be magat? :)
Amugy mar mashol is azt tapasztaltam h azok akik nem oltatnak mennek neki azoknak akik oltanak, frusztraltak vagytok vmiert? :)
35: "A kérdésem azokhoz szólna akik eddig NEM akarták magukat beoltani."
Legközelebb olvasd el a leírást, a kérdés nem neked szólt.
Hat, ami engem illet, en varnek meg szivem szerint, amig sokan megkapjak a 2. Modernajukat is es eltellik egy fel ev es meg mindig egeszsegesek...akkor en is elmennek. En rendszeresen jartam uszni jarvany elott es ez piszkosul hianyzik!! Igy igen, fontolora vettem... be vagyok regisztralva... de azt is mondtak, EGYELORE vedettsegi kartyaval lehet menni es en ebbe a szoba kapaszkodtam...
Kulonben nagyon ki vagyok en is ettol az egesztol, mint sokan masok. Egy eve home officeban vagyok egyedul a macskammal itthon, csak a sarki boltba jarok kb...
Parom vhol elkapta a covid-ot, egyutt voltunk de az en tesztem negativ lett... O nagyon szarul volt , de vhogy megsem rohantam oltasert. A heti Sinopharm akciot is sztem kihagyom.... amugy en meg nem is nagyon mernek tomegbe menni, szoval ez van🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!