Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jövő héten nyitás de nem...

Jövő héten nyitás de nem vagyok beoltva így én nem is mehetek pl konditerembe,moziba?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 23. 14:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
77%
20, szerintem most összetört, hogy ezt megtudta, hogy már több mint egy éve ez van. :D
2021. ápr. 23. 14:47
 22/30 anonim ***** válasza:
86%

De az oltottakat nem tudják bántani az oltatlanok, az oltatlanok meg nem igazán félnek egymástól. Vagy pedig arra várnak, hogy beoltsák őket és addig önszántukból nem mennek sehová, mert félnek.

Akkor ha már van oltás, és mindenki aki igényelte az oltást az megkapta, akkor nem az oltatlanok saját felelőssége, hogyha bajuk lesz a covid miatt? Egymástól védenék meg őket ezzel, pedig ők ezt nem igénylik?

2021. ápr. 23. 14:47
 23/30 anonim ***** válasza:
82%
Lesznek még ebből cirkuszok! De egyébként valóban jogellenes a megkülönbözzetés és felesleges is, ha valóban véd a vakcina. De ezek szerint nem releváns, véd-e vagy sem, itt csupán a megkülönböztetés a cél és minden létező emberre az oltás ráerőszakolása. Itt sosem a covidrol volt szó. Nem kéne birkának lenni és hagyni, hogy ki tudja milyen moslékokkal beoltsanak.
2021. ápr. 23. 15:13
 24/30 anonim ***** válasza:
57%

A magyar oltónemzet.

Ja, itt van a legtöbb hiszékeny, gondolkozásra képtelen birka a világon.

2021. ápr. 23. 15:15
 25/30 anonim ***** válasza:
26%
Covid nem mulik el ... mindenkinek vedettnek kell lennie, hogy mar ne csak errol szoljon az elet ... ezert ... kell es kesz!
2021. ápr. 23. 15:16
 26/30 A kérdező kommentje:

A történet folytatódik mondjuk 2-3 év múlva mikor megint húllanak az emberek nem tudni miért.

Minden évbe oltatni?ne viccelj akkor kihagyom a mozit nagyapám is megvolt nélküle.

2021. ápr. 23. 15:21
 27/30 anonim ***** válasza:
42%
Munkahelyek is kerni fogjak, most megint ki lehet nevetni mint 1 eve, mikor irtam h a jelenlegi helyet varhato
2021. ápr. 23. 15:26
 28/30 anonim ***** válasza:
19%
27: Én meg azt mondom, olyan is lesz, hogy a lakást sem hagyhatod el oltatlanul (csak ha oltatni mész), rendőrök random ellenőríznek majd az utcán.
2021. ápr. 23. 15:29
 29/30 anonim ***** válasza:
49%

Jobb ha élsz az oltással, különben nem mehetsz sehova.

Én is azért oltakozom hogy mehessek végre

2021. ápr. 25. 02:24
 30/30 anonim ***** válasza:
Jah.. jo nagy zsarolas, de inkabb megoldom mashogy nem kell az oltas a covid 2 nap alatt elmult semmi bajom nem volt. Nemertem miert akarjak azokra eroszakolni akiknek nem kell. A mi dolgunk. Mi nem kapjuk el. Aki akarta az meg beadatta o vedve van (mondjuk..) szerencsere nalunk a csaladba es a meloba is mindenki ellenzi a vezetoseg is, meg kb minden ismerosom.
2021. ápr. 27. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!