Mit szólsz ahhoz, hogy többletjogokat kapnak az oltottak és teljesen diszkriminálják az oltatlanokat?
2021. ápr. 23. 11:50
21/31 anonim válasza:
Le lett írva másik kérdésnél, hogy egyrészt az idézett rendelet szerzője az Európai Tanács (nem Európa Tanâcs), másrészt azóta megváltoztattàk az álláspontjukat
22/31 anonim válasza:
23/31 anonim válasza:
"Mondjuk szeretnék elmenni nyaralni, akarok szállást foglalni és ha egyáltalán el akarok rá vagyok KÉNYSZERÍTVE hogy oltassam be magam, mert ha nem.akkor tobábbra is korlátok között fogok élni."
Mehetsz majd 2 negatív PCR teszttel.
24/31 A kérdező kommentje:
Erről egyelőre nincs szó.
És ha így is lenne, a pcr teszt árát ki fogja fizetni?
Én biztos nem!
2021. ápr. 23. 14:56
25/31 anonim válasza:
Akkor kuksolj otthon, megszoktad az egy év alatt gondolom, mit érdekel engem :D
26/31 A kérdező kommentje:
Az nem igazság, hogy aki be van oltva teljes életet élhet aki meg nem az továbbra is korlátok között él.
Ez a diszkrimináció.
Teljes életet akarsz élni?
Oltasd be magad.
Ez rá kényszerítés.
Az influenza járványok alatt miért nem volt ekkora felhajtás és tették (ily módon) kötelezővé az oltást??
2021. ápr. 23. 15:18
27/31 anonim válasza:
Te valami papagáj vagy, hogy ugyanazt ismételgeted? :)
28/31 anonim válasza:
Továbbra sem kényszerítés :D otthon lehet maradni ha nem oltatod be magad és kész. Nem halálos az sem
29/31 anonim válasza:
Ez pontosan olyan, mintha azért rinyálnál, mert autót akarsz vezetni és rá vagy kényszerítve, hogy jogsid legyen.
30/31 A kérdező kommentje:
Hát rohadtul nem #29-es
2021. ápr. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!