Gulyás Gergely szerint a kínai vakcina még jobb, mint a Pfizer. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Kormányinfón mondta a miniszter2021. ápr. 22. 14:57
11/17 anonim válasza:
#7 "Kormányinfón rengeteg marhaság szokott elhangozni."
Igen.
Én is szoktam néha fogni a fejem mekkora baromságokat szoktak mondani egyes ballib újságírók.
12/17 anonim válasza:
Gulyás professzor melyik intézményben végezte a vakcinafejlesztési kutatásait vajon? Mennyire releváns ilyen téren, amit ő mond?
13/17 anonim válasza:
A pfizer is azt mondta, hogy kell majd a 3. ismétlőoltás.
Kínai meg 2 van, a sinovac meg a sinopharm, ezzel kevernek általában bajt. Amit Mo-on használnak, az hagyományos módon működik, szerintem az a kevésbé kockázatos működés szempontjából, mert AZ olyan, mint a többi oltás, amiket gyerekkorunkban kaptunk.
Persze van a működésen kívül más szempont is, ami szerint valamelyik másik jobb.
Nem tudunk semmit biztosan, csak ez a biztos.
14/17 anonim válasza:
#12/13
Ez attól függ, hogy mire alapozva mondja, ha pl. 5 szakértőnek kikérte a véleményét és az alapján beszél, akkor releváns.
15/17 anonim válasza:
Igen és még az orrodat is tisztítsa...
16/17 anonim válasza:
a sputyink a jó orrcsepp is lesz belőle
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!