Nem gyanús, hogy az utóbbi hetekben világelsők lettünk a napi halálozási arányt tekintve, miközben az elsők között vagyunk "kovid elleni" átoltottságban?
1# akkor nézzük Izraelt.. mennyit is ér a vakcina:
"Az új fertőzések nem tűntek el teljesen, ám amíg az oltottak 0,06 százaléka kapta el a vírust, addig a többieknek 1,7 százaléka. A veszély 28-szor nagyobb az oltatlanoknál, mint az oltottaknál
– az eredmény sokkal jobbnak bizonyult a vártnál. A járvány harmadik hulláma által sújtott országban így is 5153 új esetet regisztráltak hétfőn, ám közöttük az oltottak nagyon kis arányban fordultak elő.
Az izraeli tudósok lenyűgöző kutatásokat közölnek. A fontos gyógyszereknél máskor is előfordul, hogy az engedélyezés után néhány évvel megnézik, hogyan működnek a „valóságban”, amikor hétköznapi embereknek hétköznapi orvosok írják fel. Az azonban példátlan, hogy két hónappal egy szer engedélyezése után már milliónyi páciens adatát elemezzék. Innen tudjuk, hogy az oltóanyag 94 százalékban megelőzi a súlyos eseteket kialakulását."
És még egy" közelebbi" tény, hogy mennyit ér a vakcina....
Megyeszékhely Covid osztály. Az ott dolgozókat, ( nem 10- én vannak) korábban már ugyebár beoltották, ÉS hetek óta közülük egyetlen egy SEM lett BETEG. Pozitív teszt volt néhány, DE BETEG nem...
Novemberben, decemberben átlagosan 20 százalékuk hiányzott a betegség miatt, néhányan bele is haltak!
11# es
Nettó baromság, amiket írsz. Világszinten jelenleg 6. helyen állunk átoltottságban: [link]
Erre van bármiféle bizonyítékod, vagy csak feltételezed a dolgot, hogy jobban illeszkedjenek az adatok a narratívádba?
Ahogy már korábban is írtam, ennek nincs jelentősége, mivel csak pár hónapja tart a növekvő tendencia, az EÜ pedig már évtizedek óta romokban hever.
Igazad van, az első alkalommal nem néztem meg a linkedet, mivel személyeskedéssel nyitottál, ami miatt azonnal ment a lepontozás és már görgettem is tovább értelmesebb válaszokat keresve. Azóta megnéztem, de sokra nem mentem vele, mert egy közvéleménykutatás nem oszt, nem szoroz az oltások feltételezett biztonságosságának a kérdésében.
#11/12
Ez elég sok sebből vérzik. Először is, a mai napig nem találták meg a "vírust", vagyis nem tudom, honnan tudják, hogy ki kapta el ( [link] ) A "tesztek" csak azt mutatják ki, hogy van-e benned egy adott mikróbából, ha pedig elég magas melegítési ciklusszámot alkalmaznak, 100%-ban pozitív lesz. Egyébként még a hivatalos források szerint sem védenek az oltások a fertőződés/fertőzés ellen, egyszerűen csak (állítólag) enyhébb lefolyású lesz tőle a megbetegedés, vagyis eleve nincs értelme fertőződési arányokat hasonlítgatni. A "94%-os hatékonyságot" egyébként köztudottan úgy számolják, hogy aki éppen nem lesz beteg az oltástól, az automatikusan "immunissá" lesz nyilvánítva. Vagyis a 94%-os hatékonyság mindössze annyit jelent, hogy az esetek 6%-ában súlyos károsodást okoz az oltás, a többi esetben meg semmit.
A második példád szintén nem bizonyít semmit, főleg, ha azt vesszük, hogy rengeteg ellenpélda van rá, ahol pont az oltás okozott betegségeket, halált: [link]
és [link]
Kérdező: Az megvan, hogy aki az oltás utáni 2 hétben hal meg, azt kötelező lejelenteni, és nem csak a magyar központ vizsgálja ki az esetet? Szerinted az Astránál mégis hogyan derült ki az a harmincvalahány gyanús eset?
Minden egyes esetet nagyon alaposan kivizsgálnak, szóval a konteód megbukott. Igenis van ilyen statisztika, és az eseteket nagyon részletesen kivizsgálják. Eddig Magyarországon kizárólag olyan eset volt, amikor az elhúnyt mintájában a vírus volt jelen, tehát fertőzött volt már az oltás napján, vagy közvetlenül az oltás után kapta el.
Ha nem így lenne, akkor nemzetközi fennforgás lenne minden egyes esetből ugyanúgy, mint az Astránál.
Még egyszer: Nem csak a magyar központnak kell lejelenteni az eseteket.
Mióta kötelező jelenteni? Egyedül amcsisztánról tudok, hogy ott van egy hivatalos oldal, ahol gyűjtik az eseteket, de az is csak önkéntes alapon működik, és az orvosok nagy része még a létezéséről sem tud. Az Astránál (és a többinél is) úgy derülnek ki az esetek, hogy van egy pár orvos, akik jelentik. A Harvard egyetem kutatása szerint az esetek bejelentettsége még amcsisztán esetében is csak 1% körül van, máshol még ennyi sem, szóval "a konteód megbukott".
"Igenis van ilyen statisztika, és az eseteket nagyon részletesen kivizsgálják." - Kiváló, kérem akkor a linket a magyar statisztikához. Olyat, ahol kivétel nélkül minden erős oltás utáni reakció és halálozás részletezve van. Mert ugye szerinted létezik ilyen statisztika...
"Eddig Magyarországon kizárólag olyan eset volt, amikor az elhúnyt mintájában a vírus volt jelen, tehát fertőzött volt már az oltás napján, vagy közvetlenül az oltás után kapta el." - Olyan biztos nem, mivel az "vírust" a mai napig nem azonosították be, vagyis a létezése sincs még bizonyítva. Ezt maga a CDC jelentette: [link]
"Ha nem így lenne, akkor nemzetközi fennforgás lenne minden egyes esetből ugyanúgy, mint az Astránál." - Na, ez már a naivság netovábbja. Mintha az elmúlt 200 év során bármikor is világraszóló botrány lett volna az oltást követő halálozások miatt...
Igen, igen! Mindenképpen public-ban az interneten vezetik ezeket a statisztikákat még a kivizsgálás előtt nyilvánossá teszik, hogy a hozzád hasonlók csámcsogjanak, és konteókat gyárthassanak.
De csak egy halvány ötlet: Szerinted ha nincsen lejelentési kötelezettség (amúgy az ÖSSZES, bármilyen halálesetről van a jóisten áldjon meg. Eddig is volt...) akkor mégis miből csinálnák a publikusban kitett összesítéseket?
Mennyire vagy fogalmatlan?
Szerinted, ha valaki meghal (legfőképpen ha kórházban hal meg) akkor nem vizsgálták meg eddig is, hogy pontosan miben halt meg? Nem volt erről semmilyen dokumentáció, statisztika? Ezt most komolyan úgy gondolod, hogy egy haláleset után annyi a teendője a kórháznak, hogy ráteszi a cédulát a beteg lábujjára, és ennyi? Eszednél vagy?
A kórházakban elhúnytakról covid előtt is szigorú ellenőrzések, vizsgálatok voltak a halál okának pontos megállapítására. Ez azért legylább megvan? Ehhez most hozzá adódott a covid adminisztráció.
Mikor volt public-ban kereshetőek ezek a jegyzőkönyvek mégis? Vannak szeméyliségi jogok, és amit publikussá lehet tenni, azt ki is teszik. Mint ahogyan most is megtették a héten. Ne legyél már ennyire értelmetlen...
#16 Nekem az tetszik, hogy a kérdező tuti biztosan állítja hogy a valós eseteknek csak az 1%-t jelentik le, mikor éppen úgy állítja hogy nem kell lejelenteni semmit.
Akkor hogy jön össze hogy MINEK az 1%-a? Honnan veszi, hogy 1%? Ha nem jelent senki semmit, akkor honnan veszi hogy mennyi a valós eset?
"Mindenképpen public-ban az interneten vezetik ezeket a statisztikákat még a kivizsgálás előtt nyilvánossá teszik, hogy a hozzád hasonlók csámcsogjanak, és konteókat gyárthassanak." - Értem, tehát van statisztika, csak nem nyilvános, úgyhogy nyugodtan higgyem el neked kérdés nélkül. Kösz, de nem.
Amúgy a te állításoddal ellentétben az enyém valós, az amcsi orvosok itt vezetik a kovid-oltáskárosultak listáját (legalábbis az 1%-uk, aki tud róla): [link]
"Szerinted ha nincsen lejelentési kötelezettség (amúgy az ÖSSZES, bármilyen halálesetről van a jóisten áldjon meg. Eddig is volt...) akkor mégis miből csinálnák a publikusban kitett összesítéseket?" - Érdekes, az előbb még "nem voltak publikusak", jó gyorsan változik ez a dolog. Ha már hazudni próbálsz, állj ki következetesen a hazugságod mellett, úgy legalább nem mondasz ellent saját magadnak minden második mondatoddal.
"Szerinted, ha valaki meghal (legfőképpen ha kórházban hal meg) akkor nem vizsgálták meg eddig is, hogy pontosan miben halt meg?" - Miért tennék? A kórházaknak politikai és pénzügyi érdeke, hogy minden halált lehetőleg kovidosként regisztráljanak. Nem véletlenül számolják őket úgy, hogy aki valaha is pozitívra "tesztelt" (a PCR nem teszt, de mindegy), aztán bármi másban meghalt, az megy kovidos halottnak. Ezt még tavaly tavasszal ismerte be a Müllerg*ci, úgyhogy hiába tagadnád.
Végig kellett volna olvasnod az egész mondatot, és máris nem tennél fel fölöslegesen kérdéseket. Ahogy írtam, a Harvard egyetem kutatása derítette ki, hogy az oltáskároknak csak alig 1%-a kerül jelentésre. [link]
vaxpain és thevaccinereaction :-D
Olvass JAMA-t, vagy thelancetet. Nekem azok a forrásaim többek között.
Kroms, az eddigi hozzászólasaid is alulmúlták a lámpagyári munkás magfizika
tudását, szóval szerintem hagyd abba a vergődést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!