Ha itthon vagyok korona gyanús fizetni kell a tesztért?
Teszem azt rosszul vagyok, láz, köhögés. Vagy találkoztam egy fertőzöttel.
Ilyenkor csak bevágnak karanténba és kész? Vagy lehet teszttel szabadulni?
Ha kiderűl, hogy vírusos vagy és benned van a vírus és potenciális hordozó vagy ha nincsenek is tüneteid és nem vagy érzékelhetően beteg, tehát nem vagy rosszul akkor is 14 nap karanténba kell(ene)! maradnod ameddig az immunredszered feldolgozza a vírust és kitisztítja belőled.
Én így értelmezem a dolgokat a médiumukban hallotak alapján.
Tehát Ha megbizonyosodik, hogy vírusos vagy, a zsebből kifizetett tesztekkel sem lehet "szabadulni" a 2 hét karanténból.
„A teszt költségét mindenkinek magának kell állnia, kivéve azokat, akik nem jártak külföldön, hanem kontaktkutatás miatt végzik el rajtuk a vizsgálatot.”
Ebben az esetben nem kell fizetni, ha jól értelmezem.
3: ő beutazás vagy itthoni eset miatt van elzárva? És fizetnie is kell a tesztért?
Nem egészen értem, ha nem nem tesztelteti magát akkor 2 hét után se szabadulhat?
Gyanús tüneteid vannak ? Megkapod a piros cédulát mehetsz haza karanténba. Biztos ami biztos. Tesztelni meg nem fognak mert drága meg rontod a statisztikát. Ha nem akarod kivárni a két hetet fizesd ki a tesztet.
Ha nincs nagy baj gyógyszert úgysem kapsz csak csesztetést ha gyanuba kerülsz. Na azért meg felesleges szólni az orvosnak.
Az a nagyon szar a Koronavírusban, hogy tünetmentesen is lehetsz vírus hordozó állítólag, úgy, hogy nem érzed magad betegnek és teljesen egészséges vagy...
Engem már amúgy nagyon összezavartak a médiumok azzel a Koronavírus járvánnyal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!